دومين جشنواره فرهنگي- اجتماعي فقر و غنا برگزار مي شود
عليگو در گفت وگو با خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، با اعلام اين مطلب گفت: اين جشنواره سال أينده همزمان با سالگرد 15 خرداد با مشاركت سازمان بهزيستي، كميته امداد، شبكه سوم سيما و نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها برگزار مي شود.
وي در ادامه با اشاره به اين مطلب كه در جشنوراه امسال يك بخش ويژه عكس و يادواره شهيد حسن قريب وجود دارد، گفت: شهيد حسن قريب از فعالان بخش محروميت زدايي در كشور بوده است كه به همين دليل اين بخش به نام وي نام گذاري شده است.
دبير دومين جشنواره فرهنگي-اجتماعي فقر و غنا در ادامه گفت: جا افتادن بحث محروميت زدايي در دانشگاه ها و آشنايي دانشجويان و قشر دانشگاهي با ديدگاه هاي حضرت امام در مورد فقر زدايي در كشور 2 هدف اساسي اين جشنواره است.
عليگو در ادامه با اشاره به اين مطلب كه علاقه مندان و دانشجويان سراسر كشور تا پايان فروردين ماه سال آينده مي توانند آثار خود با موضوع فقر و غنا و محروميت زاديي به دبيرخانه جشنواره ارسال كنند، اظهار داشت: امسال دبيرخانه جهاد دانشگاهي قزوين آماده پذيرش آثار رسيده به جشنواره است.
لازم به ذكر است، اولين دوره جشنواره فقر و غنا آبان ماه سال گذشته با تنديس ويژه امام موسي صدر در مشهد برگزار شد./انتهاي پيام/