لاريجاني:
چرا يك بند بايد اينقدر وقت ما را بگيرد
علي لاريجاني در تصويب بند 5 رديفهاي هزينههاي لايحه بودجه 91 كل كشور گفت: چرا يك بند بايد زمان طولانياي را از مجلس بگيرد.
به گزارش خبرنگار مجلس «خبرگزاري دانشجو»، علي لاريجاني امروز در ادامه بررسي رديفهاي هزينهاي لايحه بودجه 91 كل كشور در خصوص طولاني شدن زمان بررسي اين بند اعتراضاتي را به نمايندگان وارد كرد.
متن اين بند به شرح زير است:
«بر اساس جزء يك بند 5 دستگاههاي اجرايي، ملي و استاني مكلفند با توجه به شاخصهاي كشاورزي هر شهرستان عمليات آب و خاك و آبياري تحت فشار در اراضي كشاورزي داراي آب تامين شده را از محل اعتبار برنامه راهبري ساماندهي اراضي كشاورزي به شماره 40152 به نسبت تا 85 درصد سهم دولت و حداقل 15 درصد سهم بهرهبرداران اجرا كنند.»
بر اساس جز 3 بند 5 در سال 91 جز ق ماده 224 قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه به شرح زير اصلاح ميشود:
«بانكهاي عامل موظفند به ازاي پرداخت تسهيلات به كشاورزان و روستاييان اسناد مربوط به اراضي كشاورزان و اسناد عادي اراضي محل اجراي طرحهاي كشاورزي و صنايع وابسته به آن و اسناد منازل روستايي را به عنوان وثيقه وامهاي بخش كشاورزي و وامهاي پرداختي به روستاييان مورد پذيرش قرار دهند كه اين جز با 159 راي موافق، 6 مخالف و 13 ممتنع به تصويب رسيد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰