سوم خرداد روز به منصه ظهور رسیدن دو عنصر رشادت و ایمان است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۷۷۶۲
بسیج دانشجویی دانشکده امیرکبیر اراک:

سوم خرداد روز به منصه ظهور رسیدن دو عنصر رشادت و ایمان است

بسیج دانشجویی دانشکده امیر کبیر اراک در بیانیه‌ای به مناسبت فتح خرمشهر اعلام کرد: سوم خرداد روز به منصه ظهور رسیدن دو عنصر رشادت و ایمان است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اراک، در بیانیه بسیج دانشجویی دانشکده امیر کبیر اراک آمده است: خرمشهر تنها یک حادثه تاریخی نبود، بلکه یک معجزه بود و روز به منصه ظهور رسیدن دو عنصر رشادت و ایمان بود.
 
این بیانیه می افزاید: خرمشهر، شهری با پیکر خونین اما برافراشته، گرچه در روزهای نخستین تهاجم مورد کینه توزی دشمنان قرار گرفت و  با خیانت ستون پنجم دشمن با وجود استقامت 34 روزه حماسه سازان، قامت برافراشته این زمین مقدس مجروح شد و به اسارت خصم درآمد، اما مردان سلحشور عرصه خون و خطر در چنین روزی توانستند به مدد الهی پیکر خونین خرمشهر را از اسارت دژخیمان بعثی رهایی دهند و تحسین پیر جماران را برانگیزند.
 
دانشجویان دانشکده فنی امیر کبیر اراک در این بیانیه به نمایندگی از تمامی دانشجویان و جوانان ایران اسلامی خطاب به برادران و خواهران بحرینی اعلام می کنند: امروز ندای «هل من ناصر ینصرنی» سید و سالار شهیدان از زبان فرزندان، پیروان و آزادی‌خواهان بحرینی به گوش مسلمانان بیدار می رسد و ما این ندا را لبیک می گوییم و خطاب به یزدیان می گوییم مگر از عاقبت پدرتان عبرت نگرفته اید؟ مگر از عاقبت دوستان خود، حسنی مبارک و قذافی عبرت نگرفته اید؟ این را بدانید که اگر به گستاخی خود ادامه دهید، این بار جوانان ایرانی و بحرینی دست در دست یکدیگر کربلایی دیگر برپا خواهند کرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار