مذاکرات بغداد آخرین مذاکرات غرب نخواهد بود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۸۰۴۴
فعال سیاسی دانشگاه ارومیه:

مذاکرات بغداد آخرین مذاکرات غرب نخواهد بود

یک فعال سیاسی دانشگاه ارومیه با پیش بینی اینکه مذاکرات بغداد آخرین مذاکرات غرب نخواهد بود، گفت: این مذاکرات تا انتخابات آینده ریاست جمهوری در آمریکا ادامه خواهد داشت.
محمد خلیلی مجد در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ارومیه، اظهار داشت: بن بست احتمالی در نتایج مذاکرات، دموکرات‌ها را با مسأله افت آرا و از دست رفتن کرسی ریاست جمهوری آینده مواجه می‌کند؛ از این رو طرف غربی به شدت نگران شکست مذاکرات و خواهان تداوم مذاکرات به هر قیمت ممکن است.

وی افزود: برای 1+5 روشن است که در صورت شکست مذاکرات باید دوباره وارد فاز تقابل با ایران شود؛ در حالی که درباره اقدام خصمانه ای که باید در مقابل ایران انجام شود، هیچ توافقی میان گروه ۱+۵ وجود ندارد.
 
این فعال سیاسی تصریح کرد: مسأله اصلی ایجاد رضایت عمومی در آمریکاست که این موضوع وابستگی کامل به قیمت نفت و بنزین دارد، در واقع قیمت بنزین، سنجش مناسبی برای رضایت مردم آمریکا از دولت اوباما و حمایت از وی در انتخابات ریاست جمهوری است.

خلیلی مجد ادامه داد: می توان نتیجه گرفت که شکست مذاکرات بغداد، راهبرد انتخاباتی باراک اوباما برای انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر را به طور کامل تخریب می کند.

وی گفت: اگرچه بعید به‌ نظر می‌رسد که به مدت دو روز بتوان به توافقی برای حل و فصل کل موضوعات اختلافی دست یافت؛ اما صرف مثبت نگه‌داشتن فضای رابطه با آژانس می‌تواند تاثیرات مطلوب خود را در مذاکرات بغداد نمایان سازد.

این دانشجوی فعال سیاسی با اشاره اینکه این اقدام ایران گامی مثبت در راستای اعتمادسازی افکار عمومی بین‌المللی تلقی می‌شود، گفت: غربی‌ها مدعی آن هستند که احساس نگرانی شدید از برنامه هسته‌ای ایران وجود دارد، در واقع ایران با این اقدام و مجموعه اقدامات قبلی خود نشان داد که به معاهده منع گسترش سلاح هسته ای علاقه‌مند است.

خلیلی مجد ادامه داد: در واقع صحنه مذاکرات بغداد حول دو خواسته اساسی می‌چرخد؛ خواسته ایران لغو کلیه تحریم‌ها و بازگشت پرونده هسته‌ای به مسیر حقوقی و فنی در قالب آژانس است و خواسته غرب که کاملا رنگ و بوی سیاسی گرفته متوقف ساختن غنی‌سازی در ایران است تا ماهیت صلح‌آمیز بودن آن کاملا برای آژانس روشن شود.
 
وی در پایان  با پیش بینی اینکه مذاکرات بغداد آخرین مذاکرات غرب نخواهد بود، گفت: این مذاکرات تا انتخابات آینده ریاست جمهوری در آمریکا ادامه خواهد داشت.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار