کد خبر:۱۸۸۹۹۵
نماينده مردم تبريز در مجلس:
رمز موفقيت ملت ايران در جهان، استقامت و پايداري است
نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسكو در مجلس گفت: رمز موفقيت ملت ايران در جهان، استقامت و پايداري بوده و ترويج اين فرهنگ باارزش از اهداف راهيان نور است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از تبريز، محمد اسماعيل سعيدي امروز در اختتاميه راهيان نور در دانشگاه پيام نور تبريز گفت: زماني كه كشور ما در شرايط جنگي شديد قرار داشت و از طرف ديگر با محاصره اقتصادي شديد رو به رو بود، آنچه كه كشور ما را نجات داد مديريت قوي نظامي، اقتصادي و پشتيباني مردم بود.
وي تصريح كرد: وقتي هشت سال جنگ نابرابر در زبانها ميچرخد و به معناي واقعي و عميق به آن فكر كنيم ميبينم كه ايران اسلامي چه شرايط سنگيني را پشت سر گذاشته و در نهايت هم به كل دنيا و تفكر نظامي آن پيروز شده است.
اين نماينده مجلس در ادامه با بيان اينكه رمز موفقيت ملت ايران اسلامي در جهان، استقامت و پايداري است خطاب به ملت جمهوري آذربايجان و ساير ملل زير ظلم و ستم مانده گفت: اگر ملتي استقامت و پايداري داشته باشد و ضعف اراده از خود نشان ندهد بدون شك پيروزي از آن اوست.
سعيدي در ادامه به اقدام ننگين دولت جمهوري آذربايجان در خصوص رژه همجنس بازي اشاره كرد و بيان داشت: اين سياست آمريكا و اسرائيل است كه در كشورهايي كه دين اسلام جريان دارد فرهنگ بيبندوباري را ترويج دهد.
وي در ادامه تصريح كرد: دولت آذربايجان بداند كه اسرائيل و آمريكا به دنبال ضعيف كردن اراده ملتهاست و در اين راستا از هيچ تلاشي دريغ نميكند.
نماينده مردم تبريز افزود: اين ملتها بايد از استقامت و اراده ملت ايران درس بگيرند؛ زيرا تنها اراده اي كه آمريكا و اسرائيل را به زانو درآورده، اراده ملت ايران است و استقامت و پايداري ايران خاطره تلخي براي اين دو شيطان بزرگ است.
سعيدي در پايان به فرهنگ پربار راهيان نور اشاره كرد و گفت: راهاندازي راهيان نور ساليانه در كشور در راستاي ترويج فرهنگ استقامت و پايداري و غلبه بر ضعف اراده هاست.
لازم به ذكر است، در پايان اين مراسم كه در تالار علامه جعفري اين دانشگاه برگزار شد، تني چند از راويان هشت سال دفاع مقدس به خاطره گويي پرداختند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.