كار جهادي با بخشنامه و اطلاعيه پيش نمي‌رود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۰۵۲۷
مسئول گروه جهادي محبين‌الائمه:

كار جهادي با بخشنامه و اطلاعيه پيش نمي‌رود

مسئول گروه جهادي محبين‌الائمه با تأكيد بر خودجوش بودن فعاليت‌هاي جهادي گفت: كار جهادي، با بخشنامه و اطلاعيه و قانون پيش نمي‌رود؛ بلكه جهادگران بايد روحيه جهادي داشته باشند.
محسن مهديان در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به فعاليت‌هاي گروه جهادي محبين الائمه در سه بخش عمراني، فرهنگي و پخش هدايا گفت: تاكنون چندين مدرسه و مسجد با تلاش اين گروه جهادي در مناطق محروم غرب و شرق كشور راه‌اندازي شده است.

وي همچنين گفت: پروژه‌هاي فرهنگي و تلاش‌هاي آموزشي در طول استقرار گروه جهادي در منطقه اجرا مي‌شود و بعد از بازگشت نيز ارتباط با مردم اين مناطق همچنان ادامه دارد.

مسئول گروه جهادي محبين الائمه در ادامه اظهار داشت: گروه جهادي محبين الائمه در طول سال فعاليت‌هايي مثل تأمين جهيزيه براي ازدواج جوانان مناطق محروم، برگزاري جشن ازداوج براي اين جوانان و اعزام مردم مناطق محروم به مشهد مقدس را برگزار مي‌كنند.

مهديان همچنين گفت: سال گذشته براي 20 جوان مناطق محروم جشن ازدواج همراه با تأمين جهيزيه برگزار كرديم.

وي با بيان اينكه كار جهادي، كار تعريف شده‌اي در قوانين موجود كشور نيست، گفت: اگر چه قانوني در اين زمينه وجود ندارد اما مسئولاني هستند كه خود را موظف مي‌دانند شانه به شانه جهادگران كار كنند.

مسئول گروه جهادي محبين الائمه با بيان اينكه نمي‌توان از مسئولان استان‌ها توقع همكاري چنداني در برگزاري اردوهاي جهادي داشت، گفت: معمولا مسئولاني كه خودشان روحيه جهادي دارند، بدون الزام قانون و بخشنامه هم با جهادگران همكاري مي‌كنند.

مهديان در ادامه بيان داشت: وقتي كار جهادي به سمت دريافت بودجه از بالا و دادن بيلان كاري پيش مي‌رود، به اصل كار لطمه وارد مي‌شود و در اين جاست كه كميت ‌جاي كيفيت را مي‌گيرد.

وي اظهار داشت: متأسفانه برخي حساسيت هاي موجود در برخورد با مردم منطقه توسط گروه‌هاي جهادي مورد بي‌توجهي قرار مي‌گيرد.

مسئول گروه جهادي محبين الائمه اظهار داشت: برنامه‌ريزي و هدف‌گذاري بسيج سازندگي بر مبناي برگزاري اردوهاي انبوه و ارائه گزارش كار، به اصل مطلب لطمه مي‌زند.

مهديان با اشاره به توسعه نيافتگي مناطق محروم استان سيستان و بلوچستان گفت: توسعه كامل اين مناطق برعهده دولت است و ما نمي‌توانيم از گروه‌هاي جهادي انتظار توسعه كامل داشته باشيم.

وي اظهار داشت: نظارت برگروه‌هاي جهادي به شكلي كه اين نظارت به هدف اصلي اين گروه‌ها و خودجوش بودن آنها ضربه نزند، اهميت دارد.

مسئول گروه جهادي محبين الائمه نظارت هدفمند را در گروه‌هاي جهادي لازم دانست و افزود: متأسفانه برخي گروه‌هاي جهادي به دليل عدم نظارت و تأكيد بيش از حد بر كميت به جاي كيفيت، خاطره تاريخي بدي در ذهن مردم منطقه باقي گذاشته‌اند.
 
مهديان اظهار داشت: متأسفانه در برخي مناطق، دانشجويان جهادگر قول حل مشكلاتي را به مردم مي‌دهند كه در عمل از عهده آن بر نمي‌آيند و همين مسئله حافظه تاريخي مردم را خراب مي‌كند.

وي در پايان خاطرنشان كرد: اگر كار اردوي جهادي به سمت كارهاي سازماني و ارائه گزارش‌ پيش رود، خاصيت خودجوش بودن و مردمي بودنش را از دست مي‌دهد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار