کد خبر:۱۹۲۰۲۷
مديركل پشتيباني و حمايت آموزش عالي:

حدود 100 هزار دانشجو درس آشنايي با دفاع مقدس را مي‌گذرانند

مديركل پشتيباني و حمايت آموزش عالي گفت: در حال حاضر 100 هزار دانشجو درس آشنايي با دفاع مقدس را در دانشگاه‌هاي كشور مي‌گذرانند.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، سعيد قديمي صبح امروز در همايش «جغرافيا و دفاع مقدس در آموزش عالي» در وزارت علوم گفت: در حال حاضر 100 هزار دانشجو درس آشنايي با دفاع مقدس را در دانشگاه‌هاي كشور مي‌گذرانند كه براي رسيدن به نقطه مطلوب گذراندن اين درس توسط سه ميليون و 800 هزار دانشجوي كل كشور راه درازي وجود دارد.
 
وي اضافه كرد: دانشگاه‌هاي دولتي بزرگ مي‌توانند در زمينه ارائه درس آشنايي با دفاع مقدس يك الگو باشند.
 
مديركل پشتيباني و حمايت آموزش عالي بيان داشت: درس آشنايي با دفاع مقدس تنها واحد درسي است كه همچنان اختياري است و بيشتر دانشجويان براي گذراندن اين درس هزينه پرداخت مي‌كنند.

قديمي با بيان اينكه درس آشنايي با دفاع مقدس بيشتر در دانشگاه‌هاي آزاد تدريس مي‌شود، گفت: دانشجويان استقبال مناسبي از ارائه اين درس در دانشگاه‌ها داشته‌اند.
 
وي با بيان اينكه 2 هزار و 300 مركز آموزشي در كشور وجود دارد، گفت: ‌براي اينكه از تمامي اين ظرفيت بتوان در ارائه واحد درس آشنايي با دفاع مقدس استفاده كرد، فاصله زيادي داريم.

بيش از 20 هزار برنامه درسي 25 سال است كه بازنگري نشده است
 
مدير كل پشتيباني و حمايت از آموزش عالي بيان داشت: بيش از بيست هزار برنامه درسي در كشور با قدمت بيش از 25 سال هنوز بازنگري نشده است.
 
قديمي با بيان اينكه برنامه‌هاي درسي بايد داراي 22 شاخص باشد، افزود: داشتن غناي لازم يعني به روز رساني و روش‌شناسي از شاخص‌هاي برنامه‌هاي درسي است.
 
وي تصريح كرد: برنامه‌هاي درسي بايد بومي‌سازي شود يعني نيازهاي كشور در برنامه‌هاي درسي مورد توجه قرار گيرد.
 
مدير كل پشتيباني و حمايت آموزش عالي تصريح كرد: يكي از نقدهاي موجود در برنامه هاي درسي كمبود مهارت دانش‌آموختگان است؛ زيرا در حال حاضر دانش‌آموختگان كشور بيشتر به سمت درس‌هاي نظري پيش مي‌روند.
 
قديمي تصريح كرد: اگر بخواهيم فرهنگ ايراني – اسلامي را در برنامه‌هاي درسي قرار دهيم بايد به فلسفه علوم بسيار توجه شود.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار