کد خبر:۱۹۴۲۵۳
مسئول بسیج سازندگی سپاه استان اصفهان:
گروههای جهادی سفیران کار و تلاش هستند
مسئول بسیج سازندگی سپاه صاحبالزمان(عج) استان اصفهان با تأکید بر اینکه هیچ برنامهای مثل برنامه اردوهای جهادی با حضور جوانان همراه نیست، گفت: گروههای جهادی سفیران کار و تلاش هستند.
حسین انوری در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اصفهان، با بیان اینکه بهترین فرصت برای تربیت مدیران ارزشی برای نظام اسلامی، اردوهای جهادی است، اظهار داشت: انتظار داریم در این اردوها هم خدمت رسانی شود و هم خدمات مثبت نسبت به حضور مردم و محرومیت زدایی صورت گیرد.
وی با تأکید بر اینکه در تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری از شعار به عمل نیاز به همکاری مسئولان استان داریم، ادامه داد: اگر بتوانیم فرهنگ کار را در روستاها فراهم کنیم و با شناسایی ظرفیت ها در استان، نسبت به جذب تسهیلات دولت در این زمینه ها فعالیت گسترده ای را دنبال کنیم، می توانیم برای سازماندهی جوانان و تشویق آن ها برای ادامه کار قدم های مثبتی برداریم.
مسئول بسیج سازندگی سپاه صاحبالزمان(عج) استان اصفهان با اشاره به رونق برنامه های دینی در سطح روستا و استقبال خوب مردم از آن تصریح کرد: ارسال محموله فرهنگی و پیگیری کارهای فرهنگی تاثیر بسیار خوبی بر روی اردوهای جهادی دارد و باعث سازندگی معنوی می شود.
انوری آشنایی دانشجویان با زندگی محرومان را بسیار مفید قلمداد کرد و ادامه داد: دانشجویان در این اردوها شیوه زندگی با کمترین امکانات و سادگی تمام در مناطق محروم را درک کرده و در آینده نیز اگر از مسئولان کشور شدند، بهتر می توانند برای محرومان برنامه ریزی کنند.
وی همچنین تأثیرگذاری مداوم در حل مشکلات روستایی را از برنامه های دیگر اردوهای جهادی برشمرد و بیان کرد: اردوهای جهادی امسال نسبت به سال قبل گسترش داشته است.
مسئول بسیج سازندگی سپاه صاحبالزمان(عج) استان اصفهان در معرفی اردوهای جهادی استان خاطرنشان شد: امسال 12 هزار نفر دانشجو در 150 گروه به مناطق محروم استان های اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کهیکلویه و بویراحمد، کرمان و لرستان اعزام می شوند.
انوری ادامه داد: همچنین 25 هزار نفر از دانش آموزان در 36 گروه دانش آموزی با همکاری اداره آموزش و پرورش برای بهسازی 100 آموزشگاه به کار گرفته می شوند.
وی همچنین از اعزام بیش از 4000 نفر از پایگاه های بسیج محلات و سازماندهی 270 گروه از آن ها و نیز اعزام 1000 نفر در 50 گروه جهادی شامل سه گروه طلاب، سه گروه مهندسی، هفت گروه عرصه جهادی و دیگر اقشار بسیج خبر داد.
مسئول بسیج سازندگی سپاه صاحبالزمان(عج) استان اصفهان ادامه داد: 250 گروه پزشکی و پیراپزشکی تاکنون به مناطق محروم اعزام شده و در تمام گروه های جهادی در یک دوره کوتاه سه روزه، عرصه برای حضور پزشکان برای درمان و ویزیت رایگان فراهم شده است.
انوری همچنین از هماهنگی بسیار خوب با طلاب بسیج در عرصه های جهادی و هجرت خبر داد و عنوان کرد: برای فارغ التحصیل دانشگاه ها نیز که تجربه دبیری اردوهای جهادی و سازندگی را داشته اند، نیز پیشبینی اعزام به مناطق محروم شده است.
وی پیشگیری استفاده از مواد مخدر برای آگاه سازی جوانان و آگاهی مردم این مناطق از مشکلات اعتیاد، همچنین فعالیت های فرهنگی و دینی در ماه مبارک رمضان، انجام پروژه های مختلف عمرانی و آبادانی، تشویق تشکیل تعاونی ها روستایی و معرفی آن ها برای دریافت تسهیلات و وام برای راه اندازی عرصههای تولیدی و اشتغال جوانان، کار در عرصه های کشاورزی و منابع طبیغی، عمرانی و بهداشتی و درمانی، آموزشی و فرهنگی، برگزاری مراسم مذهبی، دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران، بررسی وضعیت خانوادهای مستضعفان و ارائه مشاوره برای اقشار روستایی را از جمله برنامه های در دستور کار اردوهای جهادی سال جاری برشمرد.
مسئول بسیج سازندگی سپاه صاحبالزمان(عج) استان اصفهان در پایان با تأکید بر اینکه هیچ برنامهای مثل برنامه اردوهای جهادی با حضور جوانان همراه نیست، گفت: گروههای جهادی سفیران کار و تلاش هستند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.