کد خبر:۱۹۵۷۲۴
مدیرکل امور روستایی و عشایری استانداری گیلان:
دانشجویان جهادی سفیران صادق مقام معظم رهبری هستند
مدیرکل امور روستایی و عشایری استانداری گیلان دانشجویان جهادی را سفیران صادق مقام معظم رهبری خواند.
مهدوی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، تصريح كرد: دانشجویان جهادی محبوب ترین و مولدترین نیروهای هستند که در ارتباط با مردم روستا در مناطق محروم بارقه نور امید را در دل آنها ایجاد می کنند.
وی گفت: در سال تولید ملی دانشجویان جهادی در سنگر تولید می توانند توانمندی های خود را در اقتصاد و کشاورزی به منصه ظهور برسانند و با آموزش به جوانان مستعد ولی فاقد بستر لازم به رشد و شکوفایی می توانند هم در تقویت تولید کنندگان واقعی کوشا باشند و هم در تقویت تولید ملی و اقتصاد کشاورزی که در حال حاضر بویژه در گیلان یکی از محورهای اصلی توسعه است.
مدیرکل امور روستایی و عشایری استانداری گیلان گفت: با توجه به دستیابی توسعه عدالت گونه، بدین لحاط لفظ عدالت گونه را به کار بردم که توسعه یک جانبه نمی تواند توسعه ای باشد که فرمایشات مقام معظم رهبری را در ارتباط با احقاق حق روستايیان در برخورداری از زندگی پرنشاط و مرفه هم جانبه در بگیرد؛ بنابراین رویکرد دانشجویان باید به همه ابعاد توسعه معطوف گردد و بايد به فاصله های اقتصادی به همان میزان توجه شود که به فاصله های فرهنگی می شود و گاهاً پرکردن خلاء های فرهنگی اولویت اول کار دانشجویان جهادی است.
مهدوی تصریح کرد: برگزاری اردوهای جهادی و کشاندن مسئولان به نقاط محروم باعث می شود که نگاه کلیه مدیران اجرایی به مشکلات آن منطقه معطوف شود و خود به خود به لحاظ صداقت رفتاری و توجه به عمق مشکلات توسط دانشجویان بدون ملاحظات ویژه مصلحت گرایانه بسیاری از مشکلات مردم آن روستا در سرلوحه کار مسئولان استان و مدیران استانی و شهرستانی قرار گیرد و این یعنی تسریع در حل مشکلات منطقه.
وی افزود: حضور دانشجویان در مناطق محروم خود به خود باعث تسریع در یک سری عملیات عمرانی و فرهنگی در منطقه می شود که آثار مثبت آن را مردم بخوبی احساس می کنند.
مدیرکل امور روستایی و عشایری استان اهمیت و ارتقاي کار دانشجویان جهادی را در شناسایی مناطق و مشکلات مردم، آشنا به قوانین و شرح وظایف دستگاه های اجرایی و تفکیک آنها در دسته بندی مشکلات مردم ، زمان حضور دانشجویان جهادگر متناسب با شرایط اقلیمی مناطق و بر اساس مصوبات هیئت دولت در شناسایی نقاط محروم حتی المقدورنقاط توسعه نیافته عنوان کرد.
مهدوی رهاورد اردوهای جهادی را رهاوردهای عمرانی و فرهنگی دانست و گفت: دانشجویان بدون چشمداشت و صرف به جهت عرق به مردم و تاکید در اجرای فرامین مقام معظم رهبری در این راستا و محرومیت زدایی از مناطق محروم بر اساس دغدغه های معظم له در این مناطق حضور پیدا می کنند و آثار امید به آینده را در دل محرومان زنده کرده و باعث تقویت پایه های نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهند شد که هم امام راحل و هم مقام معظم رهبری خدمت به محرومان را سرلوحه اقدامات همه جانبه دولت مردان دانسته اند.
وی دانشجویان جهادی را سفیران صادق مقام معظم رهبری خواند و گفت: دانشجویان جهادی سفیران صادق مقام معظم رهبری در مناطق محروم روستا و در واقع جانشینان به حق جهادگران سازندگی با تفاوت های ویژه و مثبت هستند.
مدیرکل امور روستایی و عشایری استانداری گیلان با اشاره به تشکیل قرار گاه جهادی در استانداری گفت: این قرار گاه مصوبات دانشجویان را پیگیری می کند و با برگزاری جلسات متمرکز و مستمر، ما حصل دانشجویان جهادی را در جهت رفع موانع و معضلات که از روستاها گزارش کرده اند را به نتیجه می رساند.
مهدوي گفت: این قرار گاه در سامان بخشی و امکان سنجی به نقاطی که دانشجویان اعزام می شوند نیز کمک و همکار ی می كند.
وي خاطرنشان کرد: هدف تشکیل قرار گاه جهادی با توجه به تفاهمنامه مشترک سازمان بسیج سازندگی کشور و وزارت کشور، تشکیل ستاد ملی استانی، شهرستانی و حتی بخشی از ابلاغ دستورالعمل ها به کلیه فرمانداری هاست که این زنجیره پیگیری تشکیل اردوهای جهادی بتواند در واقع همان سیاست هایی که برای تشکیل قرار گاه سازندگی دنبال شود را با کیفیت بهتر عملیاتی كند.
مدیرکل امور روستایی و عشایری استانداری گیلان خاطرنشان کرد: با توجه به آثار مثبت و سازنده جهادگران در نقاط محروم، این اردوها بايد با پشتیبانی این قرارگاه تقویت شود و حضور دانشجویان در این نقاط توسط همه دستگاه ها جدی گرفته شود و از سوی همه دستگاههای اجرایی استان حمایت هم جانبه اعم از پشتیبانی های معنوی و فیزیکی و سخت افزاری از قبیل ماشین آلات و غيره از این قرار گاه به عمل آید.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.