کد خبر:۱۹۶۱۸۳
متکی در همایش «بیداری اسلامی» فارس:
هدف آمریکا انحراف بیداری اسلامی است/ مهندسی معکوس فرصتی برای متخصصان ایرانی
وزیر سابق امور خارجه ایران گفت: هدف آمریکا انحراف بیداری اسلامی است، چرا که از ویژگیهای بیداری اسلامی، عدم دخالت خارجی، مسالمت آمیز بودن مردم با یکدیگر و اعتراض آرام مردم در کشورهاست.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، منوچهر متکی شب گذشته در اولین همایش «بیداری اسلامی» در فارس که در تالار حافظ شهرستان سروستان برگزار شد، بیان داشت: همایش بیداری اسلامی فرصتی برای مروری بر داشته ها و ظرفیت هاست، چرا که تاثیرگذاری انقلاب با تغییر فضا و موجی در یک جامعه بوجود می آید.
وی با بیان اینکه وقتی سخنان امام(ره) را که به زائران بیت الحرام می دهد مشاهده کنیم خواهیم دانست که امام (ره) منشور انقلاب اسلامی را برای جهان اسلام تبیین و تولید آگاهی می کند، افزود: وقتی امام به سران کشورهای اسلامی نصیحت می کند که شما زیر چتر بیگانگان قرار نگیرید همانند این است که ندای ملت های مسلمان را فریاد می زند.
وزیر سابق امور خارجه ایران خاطرنشان کرد: در زمان قبل از نظام جمهوری جوانان ایرانی حق نداشتند با اختراع، ابداع و ابتکار به خود کفایی برسند و نظام سلطه معتقد بود که نباید ایرانی خودکفا شود و روی پای خود بایستد.
متکی با اشاره به اینکه امروز هر آنچه که فشار و تضعیف برای ملت ایران بوجود می آید، ملت به سمت خود کفایی گامی بر می دارد، تصریح کرد: مهندسی معکوس امروز فرصتی برای اندیشمندان و متخصصین ایرانی است که در همه حوزه ها مسیر خود کفایی را طی کنند.
وی ادامه داد: در سال 1389 به بعد می توانیم به بار نشستن بذرهایی که با خون دل اما مسلم امام کاشت را ببینیم.
این فعال سیاسی با اشاره به بیداری اسلامی در کشورهای منطقه خاطرنشان کرد: بیداری اسلامی یک موهبت الهی است و نتیجه منطقی آن مجاهدت خالصانه به وجه الله است.
متکی با اشاره به این بحران های مراکز اقتصادی یورو گفت: مردم کشورها می گویند که آمریکا تحریم می کند؛ چرا ما باید تاوان دهیم در حالی که این نوید بخش یک تحولات بسیار گسترده ای است.
وزیر سابق امور خارجه ایران در پایان هدف آمریکا را انحراف بیداری اسلامی دانست و ویژگی های بیداری اسلامی را عدم دخالت خارجی، مسالمت آمیز بودن مردم با یکدیگر و اعتراض آرام مردم در کشورها دانست.
در بیداری اسلامی، حتی مستضعفان و مظلومان غیر اهل اسلام هم بیدار شدند
حجت الاسلام سیدعلی خرسندی، امام جمعه شهرستان سروستان نیز در این همایش با بیان اینکه امام حسین (ع) بیداری اسلامی را از قبل پیش بینی کرده بود، گفت: بیداری اسلامی فرزند انقلاب و افکار ایران است و باید بپذیریم بیداری اسلامی برادر انقلاب اسلامی است.
وی افزود: در بیداری اسلامی، حتی مستضعفان و مظلومان غیر اهل اسلام هم بیدار شدند و حکومت اسلامی دینی را قبول دارند.
خرسندی در پایان خاطرنشان کرد: ما باید انقلاب اسلامی را در همه جهان پویا و بانگ الله اکبر و لا اله الا الله را در جهان طنین انداز کنیم. مستضعفین باید در مقابل مستکبران بایستند و مبارزه و مقابله کنند.
لازم به ذکر است، این مراسم به همت بسیج سپاه سروستان و با همکاری بسیج دانشجویی، دفتر امام جمعه و فرمانداری شهرستان سروستان برگزار شد.
همچنین در حاشیه این مراسم متکی از مصلای امام خامنه ای شهرستان سروستان بازدید کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.