کد خبر:۱۹۷۶۳
بازديد دانشجويان دانشگاه تهران از مناطق عملياتي اهواز
همزمان با فرارسيدن سال نو، دانشجويان دانشگاه تهران براي بازديد از مناطق جنوبي كشور، در قالب اردوي راهيان نور و با عنوان يادواره شهيد چمران (سوزانتر از آتش)، راهي اهواز ميشوند.
علياكبر آسا، مسئول دفتر بسيج دانشكده الهيات دانشگاه تهران در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو»، گفت: 700 دانشجو از دانشكدههاي مختلف دانشگاه تهران در آستانه عيد نوروز و در قالب گروههاي راهيان نور، براي بازديد از مناطق جنگي جنوب ايران، راهي اهواز ميشوند.
به گفته وي، اين اقدام در راستاي ترويج فرهنگ مقاومت و پايداري انجام ميشود و از همه دانشجويان علاقهمند دانشكدههاي مختلف دانشگاه تهران براي شركت در اين اردو ثبت نام به عمل آمده است.
آسا تاريخ اين اردو را 9 تا 15 اسفندماه اعلام كرد و افزود: فكه، اروند، ميشداغ، هويزه، دهلاويه، خرمشهر، دو كوهه و فتحالمبين از جمله مناطق عملياتي است كه در برنامه بازديد اين سفر قرار دارند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰