افزايش 40 درصدي توليد گندم در مناطق محروم ايلام بزودي محقق مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۲۸۰۸
به ابتكار جهادگران دانشگاه علم و صنعت؛

افزايش 40 درصدي توليد گندم در مناطق محروم ايلام بزودي محقق مي‌شود

دانشجويان جهادگر دانشگاه علم و صنعت با توانمندسازي كشاورزان منطقه هليدان و زرين آباد ايلام باعث افزايش 40تا20  درصدي سطح زيركشت محصولات ذرت، گندم و جو  در آينده اي نزديك شدند.
علي مراد در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، گفت: خاك منطقه هليدان و زرين آباد، خاك سياه يا قهوه‌اي است و چون كشاورزان استانداردهاي كاشت در اين نوع خاك را بلد نبودند محصول چنداني بدست نمي‌آوردند.

وي از آموزش بيش از 100 نفر از كشاورزان اين منطقه خبر داد و گفت: در ابتداي كاشت و برداشت در يك منطقه يك هكتاري، به كشاورز آن منطقه آموزش داده مي‌شود.
 
عضو گروه جهادي دانشگاه علم و صنعت بيان داشت: بر اساس پيش‌بيني‌ها با تغيير روش كاشت و برداشت، كشاورزان اين منطقه مي‌توانند 20 تا 40 درصد توليد ذرت، گندم و جو را افزايش دهند.
 
علي مراد افزود: همچنين بر اساس پيش‌بيني‌ها، منطقه هليدان مي‌تواند يك دهم ذرت كشور را تامين كند.

وي همچنين از اقدامات اوليه براي حفر چاه در دو روستاي منطقه هليدان خبر داد و افزود: دانشجويان در حال برنامه‌ريزي براي پياده كردن سفره‌هاي آب زيرزميني و مكان‌يابي براي حفر چاه هستند.
 
عضو گروه جهادي دانشگاه علم و صنعت با اشاره به اينكه تعدادي از افراد تحصيل‌كرده در رشته‌هاي كامپيوتر و زبان در اين منطقه زندگي مي‌كنند، گفت: قرار شده ساختمان متروكه‌اي كه در آن منطقه وجود داشت، بازسازي شود و به مركز آموزش زبان و كامپيوتر به جوانان منطقه تبديل گردد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار