آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۳۰۷۲
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران:

تخصیص 10 میلیارد تومان برای تجهیز بیمارستان های مازندران

معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی گفت: در سال گذشته مبلغ 10 میلیارد تومان برای تجهیز بیمارستان های مازندران اختصاص یافته است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، حسین رنجبران بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران به بهره برداری از 25 خانه بهداشت در هفته دولت اشاره و تصریح کرد: این خانه های بهداشت در نقاط مختلف روستایی مازندران با مساحت 60 تا 80 مترمربع به بهر برداری رسیدند و یا در حال بهره برداری هستند.

وی هزینه ساخت هر خانه بهداشت را 25 تا 30 میلیون تومان عنوان و تصریح کرد: برای ساخت 25 خانه بهداشت در مجموع 750 میلیون تومان  اعتبار اختصاص یافت.

معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران افتتاح مرکز بهداشتی درمانی پایین ده چالوس را یکی دیگر از پروژه های افتتاح شده در هفته دولت دانست و افزود: برای ساخت این مرکز نیز 250 میلیون تومان هزینه صرف شد.

وی با بیان اینکه این مرکز جز مصوبات سفر مقام معظم رهبری به مازندران بود، خاطرنشان ساخت: بیش از 98 درصد از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به مازندران در این حوزه اجرایی شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مازندران، به بهره برداری از ساختمان پزشکان در بیمارستان شهید رجایی تنکابن اشاره و تصریح کرد: این ساختمان در 4 طبقه و 8 واحد مسکونی با 820 متر مربع زیربنا  و اختصاص اعتبار 416 میلیون تومان، با هدف اسکان پزشکان متخصص برای خدمت رسانی مطلوب تر به بیماران در این هفته افتتاح می شود.

وی با تاکید بر اینکه برخی از پروژه های دانشگاه علوم پزشکی از جمله آزمایشگاه بیمارستان امام خمینی(ره) ساری در مرحله تجهیز قرار دارند، اظهار داشت: این پروژه ها بعد از هفته دولت افتتاح می شوند.

رنجبران با اشاره به اینکه 10 میلیارد تومان برای تجهیز بیمارستان ها در سال گذشته هزینه شد، افزود: این امر به منظور خدمات رسانی بهتر به مراجعه کنندگان صورت گرفته است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از 40 میلیون تومان طلب از بیمه های استان داریم گفت: از سال گذشته نیز برخی از سازمان های بیمه گر با بیمارستان ها و مراکز درمانی تسویه نکردند.

وی خدمات درمانی و تامین اجتماعی را بیشترین بدهکاران سازمانهای بیمه گر به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران دانست و اظهار داشت: طلب ما از سازمان های بیمه گر در سال گذشته کمتر بوده است.

رنجبران، درآمد دانشگاه در حوزه درمان را 140 میلیارد تومان در سال گذشته عنوان و تصریح کرد: در حوزه بهداشت نیز 19 میلیارد تومان درآمد اخذ کردیم.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار