دولت تا آخرين روز حضور خود به طور جدي تلاش كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۳۷۷۳
زاكاني در جمع خبرنگاران:

دولت تا آخرين روز حضور خود به طور جدي تلاش كند

نماينده مردم تهران با اشاره به توصيه‌‌اي به دولت در آخرين سال حضور وي در عرصه اجرايي كشور گفت: دولت تا آخرين روز حضور خود به طور جدي تلاش كند.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو» عليرضا زاكاني در حاشيه سيزدهمين نشست سالانه اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل سراسر كشور در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالي مبني بر ويژگي‌ها و شاخصه‌هاي گفتمان جمعيت ره‌پويان براي رياست جمهوري آتي گفت: مهم ترين ملاك براي ما ولايت مداري داشتن اعتدال و كارآمدي لازم براي خدمت آحاد مردم است.
 
وي ادامه داد: علاوه بر اين ويژگي‌ها، ويژگي‌هاي خاصي مانند داشتن تدبير و انقلابي بودن آن از مهم‌ترين شاخصه‌هاي ديگر است.
 
اين نماينده مجلس با بيان اينكه رئيس جمهور آتي بايد بتواند ظرفيت‌هاي اجتماعي را به كار گيرد گفت: او بايد ايجاد پيوستگي ميان توده‌هاي مردم و نيروهاي انقلاب اهداف انقلاب را دنبال كند.
 
وي در پاسخ به سوال ديگري در خصوص توصيه‌اي به دولت در سال پاياني در عرصه امور اجرايي كشور نيز گفت: توصيه مي‌كنيم تفاهم و كار و تلاش را تا آخرين روز و با تأكيد بر اصول و تلاش جدي و بدون وقفه به كار گيرد.
 
زاكاني تأكيد كرد: ايجاد تفاهم و تعامل با دولت بايد توسط همه قوا تا آخرين روز حضور دولت در راه رسيدن به اهداف ملت نيز وجود داشته باشد.
 
وي در پاسخ به سوال ديگري در خصوص وضعيت سوريه نيز گفت: ملت سوريه پيروز است و كشور ايران همواره از ملت سوريه پشتيباني كرده است.
 
اين نماينده مجلس با اشاره به دخالت‌هاي كشورهاي خارجي مانند تركيه و عربستان در امور داخلي اين كشور گفت: ملت سوريه و دولت آن نيازمند آرامش هستند و تنها راه حل اين كشور حمايت از حاكميت و برطرف كردن اختلافات داخلي از طريق انتخابات داخلي است.
پربازدیدترین آخرین اخبار