بعضي ها بي انصافي مي کنند/اين دولت پاک است
قدرداني رئيس جمهور از حضور تاريخ ساز مردم در راهپيمايي 22 بهمن
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، دکتر احمدي نژاد در گفت وگوي مستقيم راديو و تلويزيوني با مردم گفت: از همه بزرگواري هاي ملت ايران به خصوص حضور تاريخ سازشان در راهپيمايي 22 بهمن امسال که دوران جديدي براي ملت ما و ملت هاي دنيا رقم زده شد، تشکر مي کنم.
رئيس جمهور گفت: اهميت اين حضور زماني بيشتر معلوم مي شود که بدانيم شايد نخستين بار بعد از پيروزي انقلاب اسلامي است که بدون تبليغات انجام شد؛ امسال تبليغات گروه ها و دسته ها براي حضور در راهپيمايي ها خيلي کمرنگ بود.
احمدي نژاد افزود: امسال پس از گذشت سي سال از عمر انقلاب اسلامي، اين انقلاب جوهر خودش را نشان داد؛ اگر بنا بود اين انقلاب در مسير سرازيري باشد در اين سي سال خودش را نشان مي داد.
رئيس جمهور گفت: بعضي ها حضور مردم در راهپيمايي 22 بهمن امسال را يک و هفت دهم سال گذشته تخمين زدند که البته من اين موضوع را پيگيري نکردم چون مهم نبود؛ مهم حضور قشرهاي مختلف مردم بود.
وي افزود: در اين راهپيمايي، از کودک گرفته تا پيرمرد و پيرزن يک حرف و آن هم وحدت بي نظير ملت فرياد زده شد.
رئيس جمهور گفت: با پيروزي انقلاب اسلامي و آغاز دورة جديد در ايران، تحولات جهاني تحت تاثير رفتار ملت ايران قرار گرفت و پايه گذار آن نيز خود ملت بود که در گذشته نظيرش را نداريم.
احمدي نژاد افزود: اين روش موفق ترين روش پيشبرد آرمان ها براي يک ملت است.
رئيس جمهور با بيان اينکه راهپيمايي 22 بهمن هم نشان تحول و هم سرآغاز تحول در مناسبات منطقه اي و بين المللي بود گفت: به جز ابتداي انقلاب در مابقي عمر انقلاب، محور اصلي دشمني دشمنان نظام جمهوري اسلامي ايران و مبادلات سياسي آنها بر اساس ضديت با ملت ايران شکل گرفت.
فروپاشي قدرت هاي استکباري يک واقعيت است
رئيس جمهور تصريح کرد : ملت ايران با روش خودش تا امروز با جبهه استکبار مقابله کرده و مرحله به مرحله آنها راعقب زده است.
احمدي نژاد گفت: آنها تصور مي کردند که انقلاب به نسل هاي دوم وسوم نخواهد رسيد و سوخت انقلاب تمام و ملت ايران از پيگيري آرمان ها خسته مي شود .
وي با اشاره به اذعان مقامات کشورهاي مختلف به پيشرفت هاي جمهوري اسلامي ايران در 30 سال گذشته گفت : نمايندگان اين کشورها در ملاقات هاي متعدد تصريح مي کنند که پيشرفت هاي ايران را متعلق به خودمان مي دانيم .
احمدي نژاد ادامه داد: وقتي که معادلات سياسي جهان بر پايه تهديد يک ملت سازماندهي مي شود زماني که تهديد مي شکند حرکت در جهت مقابل ادامه پيدا مي کند .
رئيس جمهور افزود : باور من اين است که انقلاب از نقطه بلوغش عبور کرده و روش انقلاب که روشي درست در مراحل و زمان هاي مختلف از جمله در سال هاي اخير بوده به عنوان الگو براي ساير کشورها معرفي شده است .
وي با اشاره به مستندات فروپاشي قدرت هاي استکباري گفت: فروپاشي اين قدرت ها واقعيتي است که پايه نظري و مشاهدات عيني دارد .
احمدي نژاد افزود : براي مسلمانان که معتقد به خداوند هستند اين امر قطعي است که امپراتوري ها عمر و مهلت معيني دارند و تولد تا فروپاشي آنها را مي توان رصد کرد .
رئيس جمهور تصريح کرد : خداي متعال وعده داده است که قدرت هاي بزرگ مضمحل خواهند شد .
وي اضافه کرد : نظام هايي که ظالمانه هستند ماندگار نيستند و اگر چه ممکن است در زمان هايي کارکردهاي مختلفي داشته باشند اما از زماني که وجه ظالمانه آنها غالب شود آغاز فروپاشي آنها آغاز مي شود.
رئيس جمهور افزود: به لحاظ نظري جبهه استکبار در بن بست کامل در زمينه هاي نظريه جهان شناسي ، جامعه شناسي و انسان شناسي قرار دارد .
احمدي نژاد گفت : مدت ها بود که اين نظام ها با تحولات اقتصادي لباس حقانيت بر نظريه هاي خود پوشانده بودند اما امروز شعارهاي استکبار در بين ملت ها با بي رغبتي و واکنش تند مواجه مي شود .
وي افزود : 20 سال است که هيچ زايش نظري در اين حوزه اتفاق نيفتاده است و نظريه هاي آنها پاسخگوي نيازهاي روز بشر نيست .
احمدي نژاد ادامه داد : هر تمدن و امپراتوري زماني که بخواهد ديدگاه هاي خود را با زور تحميل کند به زمان فروپاشي خود نزديک شده است .
رئيس جمهور با اشاره به اينکه جبهه استکبار از نظر سياسي نيز به بن بست رسيده است مسائل عراق ، لبنان ، فلسطين ،افغانستان ، افريقا و امريکاي جنوبي را به عنوان نمونه هايي از اين بن بست برشمرد .
وي تصريح کرد: اين نظام ها قادر به حل هيچ يک از مسائل سياسي موجود نيستند و به لحاظ اقتصادي نيز موج برگشته است و کارهايي که مي کنند پاسخگوي بحران موجود نيست .
رئيس جمهور با اشاره به نشانه هاي پايان تک صدايي در دنيا و فرياد رساي ملت ها گفت: امپراتوري آنها از هر لحاظ قدرت ادامه راهش را ندارد.
احمدي نژاد با تاکيد بر شکست صهيونيست ها در غزه مناسبات دنيا و نظم حاکم بر آن را بر پايه رفتارهايي خواند و گفت: اکنون آنها بر هم ريخته اند و از اين پس تحولات جديدي در راه است.
رئيس جمهور همکاري دسته جمعي و رعايت پايه ها و اقدامات نظري را باني ايجاد نظم جديدي در جهان خواند که آن را نيز ملت ايران مطرح مي کند و نظم آينده جهان بر پايه اعتقاداتي است که مناسبات ظالمانه را بر هم خواهد ريخت.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به اهداف برنامه چهارم توسعه و برخي اعداد و ارقام اشاره کرد و گفت: 64 تا 65 درصد متوسط اجراي برخي برنامه ها بوده است اما با اطمينان مي گويم برنامه چهارم بيش از 80 تا 85 درصد محقق شده است.
احمدي نژاد با تبيين رشد اقتصادي 7 و 2 دهم درصدي در سال آخر گفت: اين رشد بالايي است و وقتي سرجمع فعاليت ها را مي سنجيم گام هاي عمراني و اصلاحات در صادرات غير نفتي که از جمله اهداف برنامه بوده محقق شده است.
رئيس جمهور اهداف برنامه چهارم را دو برابر برنامه سوم خواند و تصريح کرد: در حالي که فاصله اين دو برنامه بسيار کم است کل هدف در يک سال و 9 ماه محقق شده است و گرچه در برخي بخش ها عقب هستيم اما در بسياري مراحل از برآوردهاي اوليه عبور کرده ايم و درمجموع بالاي 85 درصد برنامه چهارم محقق شده است.
احمدي نژاد اظهار اميدواري کرد برخي عقب افتادگي ها با برطرف شدن موانع و آماده شدن زيرساخت ها به زودي رفع شود.
رئيس جمهور در پاسخ به برخي شبهات آماري: بي انصافي مي کنند
وي با اشاره به برخي حرف و حديث ها درباره اعداد و ارقام اعلام شده ازجانب دولت گفت: اين ارقام و اعداد از همان دستگاه هايي و همان افرادي است که پيش از اين نيز امارها را ارائه مي کردند و اينکه بدون مبنا در برخي رسانه ها اين ارقام را زير سوال ببرند کار درستي نيست.
رئيس جمهور گفت: اگر قرار باشد بپذيريم اعداد و ارقام اشتباه است پس اعداد و ارقامي که در دولت هاي گذشته همين نهادها اعلام مي کردند نيز زير سوال مي رود.
احمدي نژاد سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزي را از جمله منابع اعلام اين آمار خواندو تصريح کرد: يک نظام جامع آماري را طراحي کرده ايم تا پراکندگي ها به کناري برود و يک مرکز رسمي در کشور آمارها را اعلام کند و پاسخگو نيز باشد.
رئيس جمهور زير سوال بردن اعداد و ارقام آماري را از جانب برخي رسانه ها از آزادي مطلق آنها خواند و گفت: اين از آن بي انصافي هاست.
بودجه تقديمي به مجلس، کسري بودجه آشکار و پنهان ندارد
رئيس جمهور گفت: لايحه بودجه تقديمي به مجلس شوراي اسلامي نه تنها کسري آشکار، بلکه پنهان نيز ندارد.
احمدي نژاد در ادامه گفتگوي مستقيم راديو و تلويزيوني با مردم افزود: شايد برخي درآمدهاي پيش بيني شده در اين بودجه محقق نشود اما اين موضوع طبيعي است.
رئيس جمهور گفت: همه ساز و کارها در اين لايحه پيش بيني شده است.
احمدي نژاد درباره بودجه امسال نيز گفت: علت دادن اصلاحيه نيز تکاليفي بود که مجلس بر دوش دولت گذاشت، چرا که برخي هزينه ها افزايش يافت.
رئيس جمهور افزود: بودجه امسال را به گونه اي مديريت کرده ايم که نياز به متمم و دريافت منابع جديد نباشد و در اصلاحيه بودجه، برخي هزينه ها جا به جا شد.
احمدي نژاد در ادامه از برخي رسانه ها به سبب ارائه آمارهاي ضد و نقيض در خصوص بودجه امسال و سال آينده گفت: رسانه ها عين بودجه را منتشر کنند تا مردم مطلع شوند.
رئيس جمهور افزود: رسانه ها بايد براي ارقامي که اعلام مي کنند استدلال داشته باشند.
احمدي نژاد گفت: اگر مرکز پژوهش هاي مجلس نيز ارقامي در خصوص کسري بودجه اعلام مي کند بايد راهکارهايي نيز ارائه کند تا در بررسي لايحه بودجه لحاظ شود.
رئيس جمهور دربارة تأثير کاهش قيمت نفت در محقق نشدن اهداف بودجه سال آينده گفت: ذخاير ارزي کشور ما آن قدر هست که اگر تا چهار سال همين وضع در موضوع نفت ادامه يابد، همة برنامه هاي اقتصادي و سازندگي با شيب تند پيش برود و اگر شيب حرکتمان را کمتر کنيم حتي تا شش سال نيز مي توانيم ادامه دهيم.
احمدي نژاد گفت: در لايحه بودجه سال آينده، بسياري از هزينه ها که با رشد بنيادين کشور ارتباط ندارد حذف و اولويت ها به بخش سرمايه گذاري، بهداشت و درمان و آموزش و پرورش اختصاص داده شد.
رئيس جمهور با اشاره به اينکه بودجه بر اساس آباداني کشور تنظيم شده است، افزود: نظام برنامه ريزي اين گونه بوده است که فرجه هايي را در نظر بگيريم به نحوي که اگر بخشي از درآمدها محقق نشود از فرجه ها استفاده کنيم.
احمدي نژاد گفت: با اين حال در مذاکرات با مجلس شوراي اسلامي اعلام کرده ايم که هر بخش از درآمدها مشکل دارد حذف کنيم.
اجراي قانون مديريت خدمات کشوري براي کارمندان در سال آينده
رئيس جمهور از اجراي قانون مديريت خدمات کشوري براي کارمندان دولت از فروردين 1388 خبر داد.
احمدي نژاد افزود: اين قانون امسال براي بازنشستگان دولت اجرا شده است.
رئيس جمهور با اشاره به ويژگي هاي بودجه سال آينده گفت: بودجه جاري کشور ظرفيت اين جهش را نداشت اما دولت با در نظر گرفتن تدابير لازم و نيز با کمک و همکاري مجلس شوراي اسلامي اين قانون را اجرا کرد.
وي افزود: قانون مديريت خدمات کشوري گام بزرگي در دريافتي کارمندان است.
رئيس جمهور اضافه کرد: در سه سال گذشته بودجه دولت در جهت کاهش وابستگي به نفت بوده است و با کاهش قيمت جهاني نفت در امسال دولت از اين فضاي تهديد به عنوان فرصت استفاده کرد و وابستگي خود را به نفت کاهش داد.
احمدي نژاد افزايش و توسعه فعاليت هاي اقتصادي و عمراني را با توجه به کاهش قيمت نفت از ديگر ويژگي هاي بودجه سال 88 بيان کرد و گفت: شفاف سازي نيز از ديگر ويژگي هاي اين بودجه است.
رئيس جمهور افزود: هر قدر بودجه کشور روشن تر باشد به نفع مجريان و قانونگذاران است.
احمدي نژاد همچنين گفت: دولت سقف يارانه کالاهاي اساسي را نيز کاهش نداده و حتي بيش از هزار ميليارد تومان افزايش در اين بخش داشته است که اين امر يکي ديگر از ويژگي هاي بودجه سال آينده خواهد بود.
رئيس جمهور در بخش ديگري از سخنانش درباره افزايش درآمدهاي نفتي گفت: دولت از بانک مرکزي سه هزار ميليارد تومان و از بابت ماليات نفت نيز دو هزار و پانصد ميليارد تومان طلب دارد.
احمدي نژاد با بيان اينکه اين طلب دريافت خواهد شد گفت: دولت همچون سال هاي گذشته مبالغي را نيز به خزانه برگشت خواهد داد.
وي تصريح کرد: در سه سال گذشته پيش بيني هاي دولت درباره درآمدهاي نفتي محقق شده است.
احمدي نژاد گفت: همه بخش هاي دولت مانند کارمندان، شرکت ها و بانک هاي دولتي و حتي طرح ها نيز ماليات پرداخت مي کنند.
رئيس جمهور با اشاره به اختلاف محاسبه طلب دولت ميان بانک مرکزي و وزارت امور اقتصادي و دارايي افزود: خوشبختانه اين دو به تفاهم رسيده اند و ميزان طلب دولت مشخص شده است.
وي گفت: فعاليت هاي اقتصادي روز به روز در حال تغيير است و تحليل و تفسيرهاي متفاوتي وجود دارد اما مجلس از بانک مرکزي و وزارت امور اقتصادي و دارايي براي حل اختلاف دعوت کرده و اين طلب مشخص شده است.
پرداخت نقدي يارانه نهايت احترام به مردم است
رئيس جمهور با بيان اينکه توزيع کنوني يارانه ها عادلانه نيست گفت: پرداخت نقدي يارانه ها نهايت احترام به مردم است.
احمدي نژاد در ادامه گفتگوي مستقيم راديو و تلويزيوني با مردم در پاسخ به اين سوال که شما در لايحه هدفمند کردن يارانه ها از طرفي مي خواهيد قيمت ها را آزاد کنيد و از طرف ديگر مبلغي را به مردم بپردازيد ارتباط اين دو چگونه است، تصريح کرد: اگر يارانه دولت به انرژي به طور يکنواخت توزيع مي شد ديگر نيازي به اين کار نبود .
رئيس جمهور گفت: بيش از 70 درصد يارانه انرژي به سه دهک جامعه تعلق مي گيرد و فقط بخش کمي به جيب هفت دهک باقيمانده مي رود .
وي افزود : هم اکنون خانواده هايي هستند که 50 هزار متر مکعب گاز مصرف مي کنند و در مقابل خانواده هايي هستند که فقط 2 تا 3 هزار متر مکعب گاز مصرف مي کنند؛ در اين روش هر کس بيشتر مصرف کند يارانه بيشتري نصيبش مي شود.
احمدي نژاد گفت: در مصرف کنوني انرژي کساني که از درآمدهاي بيشتري برخوردارند انرژي بيشتري مصرف مي کنند و اين صحيح نيست .
رئيس جمهور افزود: وقتي يارانه انرژي باز توزيع مي شود حداقل چهار دهک قدرت خريدشان بالا مي رود، سه دهک جبران کامل مي شوند و سه دهک نيز از ميزان پس انداز و توسعه شان کم مي شود البته افراد گروه سوم نيز يارانه نصيبشان خواهد شد .
وي افزود: بايد يارانه ها را در اختيار خود مردم قرار دهيم تا خودشان مديريت کنند بنابراين برخي واژه ها (چيزپروري) که برخي ها مي گويند اصلا معنا ندارد .
احمدي نژاد گفت : در بخش هاي ديگر غير از انرژي نيز روال بر همين طريق است؛ الان در بخش نان سالانه چهار هزار ميليارد تومان يارانه پرداخت مي شود که1200 تا 1300 ميليارد تومان آن پِرت است و مابقي نيز به هدف اصابت نمي کند.
رئيس جمهور خطاب به کساني که از واژه هايي چون گداپروري در پرداخت نقدي يارانه ها به مردم استفاده مي کنند گفت: اين افراد چه راه حلي پيشنهاد مي کنند؟
وي افزود : پرداخت نقدي يارانه به مردم نهايت احترام به آنهاست و در اصل به کار بردن اين واژه ها توهين به مردم است .
رئيس جمهور با بيان اينکه اين حرف ها شعار انتخاباتي برخي ها بود گفت: اتفاقا کساني اين حرف ها را مي زنند که در قانون برنامه، اينها را نوشته و ما را مکلف کرده اند که اجرا کنيم.
هدفمند کردن يارانه ها اقتصاد نوين کشور را بنا مي کند
رئيس جمهور گفت : لايحه هدفمند کردن يارانه ها تکليفي است که در برنامه هاي سوم و چهارم توسعه برعهده دولت گذاشته شده است و بايد اجرا شود .
احمدي نژاد در ادامه گفتگوي راديويي و تلويزيوني با مردم با اشاره به اينکه نظر مجلس براين بود که چون کار بسيار بزرگي مي خواهد انجام شود بايد دولت به مجلس لايحه هدفمند کردن يارانه ها را تقديم کند گفت: دولت نزديک به سه سال روي اين لايحه کار و ابعاد مختلف اجراي آن را بررسي کرده است .
وي افزود: هدفمند کردن يارانه ها کاربسيار مهمي است و مجلس شوراي اسلامي هم به آن توجه ويژه دارد زيرا ريل اقتصادي آينده کشور را مشخص مي کند و با اصلاحات ساختاري ، اقتصاد نوين کشور بنا مي شود .
احمدي نژاد با اشاره به اينکه دولت و مجلس شوراي اسلامي براي اجراي اين لايحه تفاهم کرده بودند افزود: دولت آثار اجراي لايحه هدفمند کردن يارانه ها را در بودجه سال 88 کل کشور ديده است و به همين خاطر اگر اين لايحه کنار برود آثار آن نيز بايد به کنار گذاشته شود .
رئيس جمهور تصريح کرد : اين لايحه ، براي هدفمند کردن يارانه ها و نه حذف يارانه هاست .
وي افزود : ديدگاهي قبلا درپي حذف يارانه ها بود اما دولت به هيچ وجه درپي اين کار نيست زيرا قانون نيز اين اجازه را نمي دهد .
احمدي نژاد با بيان اينکه هدفمند کردن يارانه ها چند بخش کاملا روشن دارد گفت: اصلاح قيمت ها و تخصيص منابع از اصلاح آنها از جمله بخش هاي اين لايحه است.
رئيس جمهور خاطرنشان کرد : با محاسباتي که دولت به طور دقيق انجام داده است ، هفت دهک درآمدي جامعه حتما بايد پشتيباني شوند و شصت درصد منابع حاصل از اصلاح قيمت ها براي اين کار درنظر گرفته شده است .
وي افزود : بيست و پنج درصد از اين منابع نيز براي جبران هزينه هاي دولت و توسعه فعاليت هاي عمراني در نظر گرفته شده است .
احمدي نژاد گفت : در اين چارچوب هزينه هاي نفتي را در بودجه کاهش داده ايم و به سمت اصلاح پايه هاي تورمي رفته ايم ، براي اينکه يکي از عوامل اصلي ساختاري تورم را حذف کنيم .
رئيس جمهور افزود : در لايحه هدفمند کردن يارانه ها پانزده درصد نيز براي توليد در نظر گرفته شده است .
وي با اشاره به تصويب کليات اين لايحه در مجلس افزود : به نظر مي رسد مجلس هم اکنون بايد وارد بررسي جزئيات اين لايحه شود.
احمدي نژاد با اشاره به اينکه براي به سرانجام رساندن اين کار بزرگ نياز به همراهي و همدلي مجلس و دولت است ، ابراز اميدواري کرد با تصويب اين لايحه در مجلس شاهد آثار آن در لايحه بودجه سال 88 کل کشور باشيم .
رئيس جمهور مباحث مطرح شده درباره آثار قيمتي لايحه هدفمند کردن يارانه ها را مباحثي مهم دانست و گفت : هرنوع هدفمند کردن يارانه ها بدون اصلاح قيمت ها بي معني است و هرنوع واقعي کردن قيمت ها بدون در نظر گرفتن منابع لازم براي جبران آنها براي مردم معنا نخواهد داشت .
وي افزود : هدفمند کردن يارانه ها و اصلاح قيمت ها هرزمان که اجرا شود بايد حداقل يک ماه قبل از آن رقم جبراني اش در حساب مردم واريز شده باشد .
رئيس جمهور تصريح کرد : ما نمي خواهيم شوکي به مردم وارد کنيم و به مردم فشار بياوريم يا نظام بازار را دچار اختلال کنيم .
احمدي نژاد گفت : پيش بيني هاي لازم در لايحه براي جلوگيري از اين آثار صورت گرفته است.
وي در پاسخ به کساني که اجراي لايحه هدفمند کردن يارانه ها را موجب ايجاد تورم بيشتر در کشور مي دانند گفت : اين مسئله تورم زا نيست بلکه جهشي است که همزمان با اجراي آن استهلاکش هم آغاز مي شود .
رئيس جمهور افزود : همه اين مسائل با علم روز محاسبه شده است و در مدت دوازده تا هيجده ماه اين جهش به صفر مي رسد .
احمدي نژاد ايراد ديگري را که به اجراي اين لايحه گرفته شده است، پرداخت هاي نقدي به مردم دانست و گفت : بايد به مردم اجازه دهيم تا خود انتخاب کنند .
وي افزود : پرداخت غير نقدي علاوه بر اينکه نياز به ايجاد ساختار عريض وطويل و اتلاف منابع دارد برخي مشکلات ديگر را نيز ايجاد مي کند .
رئيس جمهور افزود : بايد اجازه دهيم مردم منابع خودشان را مديريت کنند زيرا اين اقدام طبيعي در سبد مصرف خانوار و مصرف انرژي تاثيرگذار خواهد بود .
احمدي نژاد با اشاره به اينکه برخي ها در اين باره برخي تعابير بد به کار مي برند گفت: اين تعابير غيرمنصفانه است و جالب اينجاست که کساني اين تعابير را به کار مي برند که خودشان قبلا رقم پرداختي به مردم را اعلام کرده بودند.
اين دولت پاک است
رئيس جمهور در پاسخ به پرسشي درباره برخي گزارش ها درخصوص کسري يک ميليارد دلاري در واريز پول نفت به خزانه به برخي تيترها و مطالب روزنامه ها اشاره کرد و گفت: من دفترچه اي دارم که در آن مفصل از اين مطالب زده اند، برخي منتظر اين حرف ها هستند تا با تيترها و سخنراني ها چهره کشور را مشوه کنند.
وي در توضيح حرف ها و حديث ها در باره گم شدن يک ميلياردي پول نفت تاکيد کرد: متاسفانه حتي برخي نخبگان خبر ندارند که دولت نمي تواند مستقيما از درآمدهاي نفتي استفاده کند.
احمدي نژاد با تشريح روند حاکم بر دريافت درآمدهاي نفتي ازجانب دولت گفت: خود وزارت نفت از فروش نفت خام مطلقا دلاري دريافت نمي کند بلکه اين خريداران هستند که پس از گشايش اعتبار، هزينه خريد نفت را به حساب هاي خارج از کشور بانک مرکزي مي ريزند و نه حساب دولت.
رئيس جمهور افزود: ما جايي به نام خزانه داري دولت داريم که درآمدهاي نفتي طبق قانون بودجه هر سال به مقدار معيني از آن صرف مي شود و اجازه استفاده تحت عناوين گوناگون و طبق احکام بودجه حاصل خواهد شد.
وي روال انتقال پول را از حساب بانک مرکزي به خزانه دولت با عناويني چون سود سهام دولت در شرکت نفت خواند که در بودجه ذکر مي شود.
رئيس جمهور افزود: چون درآمد نفت به روز نيست و نفت اول به فروش مي رسد و بعد به حساب خزانه دولت واريز مي شود در مقطعي حسابرسي در يک خلاءزماني صورت مي گيرد که حساب و کتاب ها تکميل نيست و درآمد نفتي به حساب خزانه ريخته نشده است.
احمدي نژاد اختلاف حسابداري و کم دقتي و اشتباه گزارش ديوان محاسبات را دليل اصلي اين شبهه خواند و ضمن ابراز گلايه از ديوان محاسبات و آنهايي که اين گزارش را در مجلس قرائت کردند و پروبال دادند گفت: من مدعي هستم که اين دولت پاک است و با اين همه فشار و مراقبت و اين سيستم دقيق فروش نفت که ابتدا به حساب بانک مرکزي و سپس خزانه وزارت دارايي ريخته مي شود آن قدر مستحکم هست که در عين نظارت مستمر سه قوه، امکان چنين اتفاقي نباشد.
وي با انتقاد از کساني که آمارهاي اشتباه در خصوص درامدهاي نفتي ارائه مي کنند گفت: نمي دانم اين از بي سوادي است يا بداخلاقي که از هر ابزاري براي ضربه زدن يا تحريک مردم استفاده مي کنند اما در اين ميان ما مدعي هستيم که اين اشتباه محض از سوي کساني منتشر شده که تعريف خزانه و بانک مرکزي را نمي دانند.
احمدي نژاد تصريح کرد: در اين روند همه چيز قانون مدار است و همه چيز ريال به ريال کنترل مي شود و دقيق تر از همه حسابرسي از بانک هاست.
رئيس جمهور با يادآوري برخي بي توجهي ها در بودجه هاي قبلي به اختلاف تفريغ بودجه شش ميلياردي در سال هاي گذشته اشاره کرد و افزود: بعدها مشخص شد چنين نبوده و برخي تنها دنبال فرصتي براي ضربه زدن به چهره کشور هستند.
/انتهاي پيام/