کد خبر:۲۰۴۸۸۴
آیتی در دوره آموزشی دفتر تحكيم وحدت:

وزارت بهداشت نيازمند كمك تشكل‌هاي دانشجويي در بحث پزشك خانواده است

معاون دانشجويي و فرهنگي وزیر بهداشت گفت: يكي از برنامه‌هاي مهم وزارت بهداشت پزشك خانواده است كه سال گذشته با تشكيل ستاد كشوري آن و با حمايت ...
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از مشهد، محمدحسين آيتي ظهر امروز در دوره آموزشي- تشكيلاتي شهيد رجب بيگي انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان سراسر كشور دفتر تحكيم وحدت، آشنايي با مقتضيات زمان را مهم دانست و بيان داشت: آگاهي و بصيرت نعمت بزرگي است كه بايد آن را شاكر باشيم.

وی افزود: در 33 سالی که از عمر انقلاب اسلامي می گذرد، ما شاهد پيشرفت و ترقي آن بوديم، شرايط فعلي، دوران ترقي است و ما هم‌اكنون در دنيا حرف اول را در علم مي‌زنيم.

معاون دانشجويي و فرهنگي وزیر بهداشت بيان داشت: جوانان ما با رهبري عالمانه مقام معظم رهبري در عرصه علمي درخشش يافتند و امروز در شرايطي قرار گرفتيم كه دشمنان، دانشمندان ما را شهيد مي‌كنند؛ اگر روزي در دوران دفاع مقدس شهيد داشتيم امروز شهداي علم و فناوري داريم و اين دليل روشني است كه مقتضيات زمان امروز ما علم و دانش و فناوري است.

آيتي با اشاره به تاكيدات مقام معظم رهبري در عرصه علم و علم افروزي خاطرنشان كرد: وظيفه اول ما كسب علم در هر مقطع است و اين مهمترين كمكي است كه مي‌توانيم به كشور بکنیم.
 
وی خطاب به دانشجويان شركت كننده در دوره دفتر تحكيم وحدت در مشهد گفت: ما امروز در سه زمينه سياسي، برنامه‌هاي تخصصي و فرهنگي از شما كمك مي‌خواهيم، ضرورت امروز كشور بيش از هر چيزي وحدت است كه اين امر به معناي تك صدايی و تك بعدي نيست.

معاون دانشجويي و فرهنگي وزیر بهداشت با بيان اينكه در زمينه سياسي در دانشگاه‌ها نيازمند كمك تشكل‌ها هستيم، از همكاري معاونت دانشجويي و فرهنگي وزارت بهداشت با اين تشكل‌ها خبر داد.

آیتی در خصوص فعاليت‌هاي هسته‌اي در وزارت بهداشت خاطرنشان كرد: اين فعاليت‌ها نيازمند توجه خاص تشكل‌هاي ماست، يكي از برنامه‌هاي مهم وزارت بهداشت پزشك خانواده است كه سال گذشته با تشكيل ستاد كشوري آن و با حمايت رئيس جمهور و كمك و همياري چند وزارتخانه با سرعت خوب در حال پيشرفت است.

معاون دانشجويي و فرهنگي وزیر بهداشت افزود: چون برنامه پزشك خانواده جديد است و باعث تغيير در ساختار خدمات درمان بهداشت كشور مي‌شود، با تضادهايي با منافع بخش خصوصي و از گروه‌هايي مواجه شده است كه اين افراد چالش‌هاي مختلف براي اين برنامه دارد.
 
وی تاكيد كرد: دانشجوي تشكلي كه آگاه به مقتضيات زمان است براي تحقق اين برنامه نقش آفريني كند.

آیتی با اشاره به نقشه تحول نظام سلامت بيان داشت: انتظار ما از دانشجويان پزشكي اين است كه با تيزبيني و نگاهي منتقدانه مسائل ساري و جاري بهداشت كشور را رصد و نظراتشان را اعلام كنند تا از كمك آنها استفاده كنيم.

معاون دانشجويي و فرهنگي وزیر بهداشت با بيان اينكه بعد از گذشت سه دهه از انقلاب اسلامي با چالش‌هاي فرهنگي مواجه هستيم، شبيخون فرهنگي و ناتوي فرهنگي كه عليه كشور تصويب شده را بسيار قوي و هوشمندانه دانست و بيان داشت: دغدغه‌هاي فرهنگي جزء مهم‌ترين و اصلي‌ترين اهداف انقلاب است.

وي به مبحث عفاف و حجاب اشاره و تصريح كرد: اين امر بايد در بيمارستان‌ها، دانشگاه‌ها و كليت جامعه مورد توجه قرار گيرد ما در اين زمينه نيز نيازمند كمك تشكل‌هاي اسلامي دانشگاه‌ها هستيم.

آيتي با اشاره به بحث انطباق امور پزشكي با موازين شرعي گفت: كارهاي خوبي در اين زمينه انجام شد و ما در بيمارستان‌ها و دانشگاه‌ها به دنبال اين قانون هستيم، به دنبال اين قانون در همه بيمارستان‌هاي دولتي بخش زنان و مردان از هم جدا شد و همچنين تربيت متخصص خانم به خصوص در رشته اورلوژي در دستور كار قرار گرفت كه با افتخار مي‌گوييم امروز در تعداد اورلوژيست خانم در دنيا رتبه اول يا دوم را داريم كه اين تعداد بيشتر از آمريكا و اين مهم دغدغه زنان جامعه را برطرف كرده است.

معاون دانشجويي و فرهنگي وزیر بهداشت به گزارش‌هايي نسبت به روزه‌خواري در ماه رمضان در برخي بيمارستان‌ها اشاره و تصريح كرد: اين اصلا براي كشور زيبنده و قابل تحمل نيست براي پيروزي انقلاب و داوم آن خون داده شده و زحمت زيادي كشيده شده است، ما بايد در هرچه اسلامي شدن دانشگاه‌ها گام برداريم.

وی با بيان اينكه سعي كرديم كارهاي ويتريني و همايش‌هاي آنچناني را به حداقل برسانيم و بيشتر بر روي فعاليت‌هاي پژوهشي متمركز شويم، گفت: در زمينه امور فرهنگي با وزارت علوم و دانشگاه‌هاي غيرپزشكي شروع به رايزني كرده ايم و اميدواريم گام‌هاي خوبي را در اين راستا برداريم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار