آمریکا 11 کشور دیگر را از تحریم های ایران معاف کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۵۵۸۸

آمریکا 11 کشور دیگر را از تحریم های ایران معاف کرد

آمریکا برای ژاپن و ۱۰ کشور دیگر، محدودیت زمانی جهت قطع روابط اقتصادی با ایران را تمدید کرد، این معافیت، به این دلیل بوده است که کشورهای مذکور خرید نفت خام خود از ایران را کاهش داده‌اند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو »، به گفته هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا، این بازنگری به این معنا خواهد بود که بانک‌های این ۱۱ کشور، ۱۸۰ روز بیشتر مهلت خواهند یافت تا روابط تجاری با ایران را درموارد مورد تحریم از سوی آمریکا قطع کرده تا متحمل گسستگی ارتباط با سیستم مالی آمریکا نشوند.

ادامه معافیت به این معناست که بانک‌های این ۱۱ کشور تا ۱۸۰ روز دیگر به نظام مالی آمریکا دسترسی خواهند داشت.

بر اساس تحریم‌هایی که سال گذشته باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا آنها را به امضاء رساند، تا پایان سال ۲۰۱۲، همه خریداران اصلی نفت ایران، هر شش ماه مورد بررسی قرار می‌گیرند تا اگر خرید نفت خود را کاهش داده باشند، از تحریم معاف شوند.

در بیانیه خانم کلینتون آمده ژاپن که سومین مصرف کننده نفت در جهان است، قدم‌های قابل توجهی برای کاهش خرید نفت از ایران برداشته است.

به گفته خانم کلینتون با توجه به اینکه ژاپن بعد از حادثه سونامی سال گذشته و از کار افتادن نیروگاه‌های اتمی خود، با مشکل تهیه انرژی روبرو بود، این کشور توانسته است به طور قابل توجهی نیاز خود را از نفت ایران کاهش دهد.

بلژیک، جمهوری چک، فرانسه، آلمان، یونان، ایتالیا، هلند، لهستان، اسپانیا و بریتانیا، دیگر کشورهایی هستند که روز جمعه شامل تمدید این معافیت‌ شدند.
پربازدیدترین آخرین اخبار