آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۲۵۴۵
مسئله هسته‌ای ایران و تشدید اختلافات میان کنگره و کاخ سفید؛

رابرت باب منندز: تصویب تحریم‌های جدید علیه ایران را در دستورکار داریم/ سوزان رایس: فروپاشی مذاکرات در صورت اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران

مشاور امنیت ملی کاخ سفید با مخالفت با طرح رهبر دموکرات کمیته روابط خارجی سنای آمریکا مبنی بر تصویب تحریم‌های جدید علیه ایران، گفت این اقدام منجر به فروپاشی مذاکرات می‌شود.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو ؛به نقل از نشریه هیل، "سوزان رایس" مشاور امنیت ملی کاخ سفید که در کنفرانسی به میزبانی نشریه "وال‌استریت‌ژورنال" سخن می‌گفت، گفت: در صورت تحریم‎های جدید، در 1+5 شکاف می‌افتد، جامعه بین‌الملل هم به جای ایران، ما را مقصر فروپاشی مذاکرات می‌داند و ایرانی‌ها نیز به این نتیجه می‌رسند که دلیلی برای ادامه حضور بر سر میز مذاکره وجود ندارد.

 
شب گذشته زمانی که از رایس در مورد طرح "رابرت باب منندز" رهبر دموکرات کمیته روابط خارجی سنای آمریکا برای تصویب تحریم‌های جدید سوال شد، با بیان اینکه اکنون وقت مناسبی برای چنین کاری نیست، گفت: در حال حاضر انجام چنین اقدامی، سازنده نیست.
 
 
وی همچنین گفت با توجه به توافق موقت ژنو، آمریکا امروز در موقعیت بسیار بهتری قرار دارد و شفافیت برنامه هسته‌ای ایران به میزان بی‌سابقه‌ای افزایش یافته است.
 
 
این در حالیست که رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا که روزهای پایانی تصدی بر این سمت را می‌گذراند، در همین نشست به میزبانی نشریه "وال‌استریت‌ژورنال"، گفت: مسئله این است که بعد از این همه سال مذاکره، آنچه به نظر من می‌رسد این است که تنها دلیلی که می‌توانیم بگوئیم مذاکرات پیشرفت داشته، این است که ما و اروپا آرام آرام به موضعی رسیده‌ایم که ایرانی‌ها در مذاکرات دنبال می‌کنند.
 
 
وی افزود: به ما گفته شد که هیچ حقی برای غنی‌سازی وجود ندارد و حالا کار به جایی رسیده که مسئله این است که چقدر غنی‌سازی می‌تواند صورت گیرد. ما هنوز در مورد توان موشکی ایران  هم هنوز هیچ حرفی به میان نیاورده‌ایم.
 
 
وی گفت تلاش می‌کند تا تحریم‌های تازه‌ای را به عنوان متمم لایحه مجوز دفاعی که قرار است کنگره پیش از پایان دوره جاری، که روز 12 دسامبر (21 آذر) به اتمام می‌رسد، تصویب کند، معرفی کند. با این حال وی اذعان کرد مطمئن نیست که روند بررسی لایحه، اجازه افزودن متمم را بدهد.
 
 
گفتنی است، تازه‌ترین دور از مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه موسوم به 1+5 دوشنبه هفته گذشته با توافق برای تمدید گفت‌وگوها به اتمام رسید.بر اساس برنامه قرار است دور بعدی مذاکرات ایران و شش کشور در ماه جاری میلادی (دسامبر) در محلی که هنوز اعلام نشده، برگزار شود. 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار