آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۶۴۲۷
در سال جاری؛

126 مورد پیوند عضو در استان کرمان انجام شده است

هماهنگ کننده پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه تاکنون 126 مورد پیوند عضو در استان انجام شده است، اظهار داشت: از بین آنها 107 مورد پیوند کلیه و 19 مورد پیوند کبد بوده است.
مجید گیلانی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمان، اظهار داشت: در 20 روز گذشته، اعضای سه بیمار مرگ مغزی در این استان زندگی دوباره ای را به بیماران نیازمند عضو بخشید.

وی افزود: اولین اهداء عضو در 10 شهریور ماه جاری صورت گرفت.

هماهنگ کننده پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی کرمان تصریح کرد: در این امر خداپسندانه خانواده بیمار مرگ مغزی، سه عضو این بیمار شامل دو کلیه و کبد وی را به بیماران نیازمند اهداء کردند.
 
گیلانی گفت: همچنین در 10 روز گذشته  دو كليه يک بيمار مرگ مغزي 37 ساله كه در اثر  سانحه دچار مرگ مغزی شده بود، به دو بیمار نیازمند اهداء شد.
 
وی در ادامه افزود: بیست و هفتم شهریور ماه نیز دو عضو یک بیمار مرگ مغزی 27 ساله نیز به بیماران نیازمند اهداء شد.

هماهنگ کننده پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی کرمان در ادامه با بیان اینکه تاکنون 126 مورد پیوند عضو در استان انجام شده است، اظهار داشت: 107 مورد پیوند کلیه و 19 مورد پیوند کبد انجام شده است.
 
گیلانی همچنین خاطرنشان کرد: رضایت گیری از بیماران مرگ مغزی در بیمارستان شهید باهنر کرمان انجام می شود و پیوند عضو نیز از سوی متخصصان بخش پیوند مرکز آموزشی درمانی افضلی پور کرمان صورت می گیرد.

وی گفت: افزایش میزان رضایتگیری و اهداء عضو در استان نشانه افزایش آگاهی های مردم در زمینه اهدای عضو است.

هماهنگ کننده پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی کرمان افزود: خانواده های بیماران مرگ مغزی این امر را به صورت خدا پسندانه و خیر خواهانه انجام  می دهند.
 
گیلانی گفت: خانواده های بیماران مرگ مغزی اعضای عزیز از دست رفته شان را در راه رضای خداوند اهدا می كنند و هیچ گونه هزینه ای برای این عمل دریافت نمی كنند.
 
هماهنگ کننده پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی کرمان اظهار داشت: پیوند عضو به بیماران نیازمند به صورت رایگان است و این گونه بیماران هیچ گونه هزینه ای برای عمل پیوند به دانشگاه پرداخت نمی كنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار