دانشگاهيان دانشگاه آزاد یزد توهين به ساحت پيامبر (ص) را محکوم کردند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۶۹۵۹

دانشگاهيان دانشگاه آزاد یزد توهين به ساحت پيامبر (ص) را محکوم کردند

اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد یزد روز گذشته با راهپیمایی در اين دانشگاه، اقدام موهنانه در توهین به پیامبر(ص) را محکوم کردند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد یزد روز گذشته با با راهپیمایی تا مقبره شهدای گمنام اين دانشگاه و سردادن شعارهای«مرگ برآمریکا»، «مرگ بر اسرائیل» اقدام موهنانه در توهین به پیامبر(ص) را محکوم کردند.
 
در اين مراسم نورا، رئيس منطقه 7 دانشگاه آزاد اسلامي در جمع مديران روابط عمومي واحدهاي مراكز منطقه 7، كاركنان، دانشجويان و اساتيد دانشگاه با تاكيد بر اين مسئله كه اين هتك حرمت به پيامبر عظيم الشان اسلام قرب و منزلت اسلام را بالا برد و اين كار خداوند متعال بود كه دشمنان اسلام شكست دوباره اي بخورند و اسلام ناب محمدي سربلند در جاي جاي جهان مطرح شود،  خواستار محكوم كردن اين اهانت بزرگ در تمامي دانشگاه هاي آزاد اسلامي در استان يزد و كرمان شد.
 
در پايان این مراسم نیز دانشگاهيان با امضاي بيانيه اي ضمن محكوميت اين حركت مذبوحانه توسط ايادي استكبار جهاني خواستار مجازات عاملان اين اقدام شدند.
پربازدیدترین آخرین اخبار