آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۸۰۳۷
معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد :

هنر تلاوت قرآن یکی از راه‌های جذب جوانان به قرآن است

معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، تلاوت قرآن را هنری برای نفوذ این کتاب آسمانی به قلب‌ها دانست و ضمن اشاره به آغاز طرح ملی حفظ قرآن کریم گفت: «هنر تلاوت قرآن» یکی از راه‌های جذب جوانان به قرآن است.
به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»، حجت‌الاسلام «حمید محمدی»، در اختتامیه نخستین جشنواره بین‌المللی «اقرأ» طی سخنانی با اشاره به اینکه حضور امام رضا(ع) در ایران کریمانه‌ترین هدیه خداوند به ایرانیان است، گفت: امام رضا(ع) فرموده‌اند: من شرط توحیدم  و به راستی راه رسیدن به توحید، توسل به امام رضا(ع) است؛ همچنین آیت‌الله بهجت(ره) فرمودند: هر کس به زیارت امام رضا(ع) برود، همه ائمه را زیارت کرده است.
 
وی با اشاره به اینکه همواره پیامبران الهی از بین خوش‌صداترین مردم انتخاب می‌شدند، گفت: همواره برای انتقال بهتر پیام الهی، پیامبران از بین خوش‌صداترین امت انتخاب می‌شدند و ائمه طاهرین(ع) نیز اینگونه بوده‌اند.روایت است امام سجاد(ع) هنگامی که قرآن تلاوت می‌کردند، کوچه و بازار ساعت‌ها می‌ایستادند و از این تلاوت زیبا بهره می‌بردند و بسیاری از مشرکان و کفار با صدای زیبای پیامبر(ص)، ایمان آوردند.
 
محمدی با بیان اینکه قرآن کریم برای نفوذ در قلب‌ها از هنرهایش استفاده می‌کند، گفت: قرآن کریم برای نفوذ در عقل‌ها از معارف بلند خود و برای نفوذ در قلب‌ها از هنرهایش استفاده می‌کند که تلاوت زیبا و بخشی از سوره‌ها مانند سوره‌های «مفصلات» از هنرهای قرآن کریم به شمار می‌روند.
 
معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه خداوند معلم اول انسان است، گفت: خداوند در «عهد الست» قرآن را به انسان آموخت و در سوره «الرحمن»، قرآن کریم به عنوان بیان خدا مطرح شده است و یکی از راه‌های جلوه‌گری بیان الهی، استفاده از هنر موسیقی و تلاوت است.
 
وی یکی از راه‌های جذب جوانان به سمت قرآن کریم را هدایت آنان به سوی تلاوت قرآن دانست و در این خصوص اظهار داشت: تلاوت قرآن کریم یکی از راه‌های مؤثر جذب جوانان است و نام قرآن نیز از همین گرفته شده که به معنای خواندن است، خواندن و حفظ قرآن باعث جاری شدن آن در قلب انسان می‌شود و به دنبال آن تمام اعضا و جوارح انسان نیز به این سمت می‌روند که مدخل ورود به این راه، تلاوت قرآن است.
 
محمدی در پایان از رونمایی طرح تلاوت قرآن کریم با ریاست «حامد شاکرنژاد» قاری بین‌المللی که در روز گذشته در مشهد مقدس اتفاق افتاد، خبر داد.
 
بنا بر این گزارش، در مراسم اختتامیه جشنواره «اقرأ» (تلاوت من) از کم سن‌وسال‌ترین شرکت‌کنندگان، خانم‌ها «فاطمه و زینب طلوعی‌مقدم»، خواهران سه ساله و از خانم «طاهره بیگم‌ولی‌بک» متولد 1300 به عنوان مسن‌ترین شرکت‌کننده تجلیل شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار