آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۸۱۴۸
نگاهي به فيلم‌هاي در حال اكران؛

«من و تو»؛ دیگر از این ستاره‌های شیشه‌ای کاری برنمی‌آید!

فیلم «من و تو» با همان مولفه‌های تکراری سینمای فیلم‌فارسی مد روز که طی این سال‌ها ده‌ها و بلکه صدها نمونه اش را دیده ایم و ...
گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»؛ فیلم «من و تو» تازه به اکران سینماها درآمده؛ فیلمی با همان مولفه های تکراری سینمای فیلمفارسی مد روز که طی این سالها دهها و بلکه صدها نمونه اش را دیده ایم و رنج کشیده ایم.

فیلم ساختار و داستان، بازیگری، میزانسن، اجرا، کارگردانی، موزیک، طراحی متریال، صحنه و لباس و افه و ادا و ... را از فیلمفارسی وام گرفته و البته واضح و مبرهن است که هیچ چیز و حرف و حتی ادای تازه ای هم ندارد و خلاصه اینکه در این زمینه ها و امثالشان نکته نگفته و نهفته ای در این فیلم نیست و اصلا جای بحث ندارد هرچند در ادامه این نوشتار تا حدی که لازم باشد به آن می پردازیم.

یک نکته اما درباره این فیلم حائز توجه است و بد نیست به آن اشاره کنیم.

همان طور که می دانید فیلم برای اکران چند بار به تأخیر افتاد و بالاخره طی چند روز گذشته به اکران رسید و در این زمان عده ای از دست اندرکاران یا علاقه مندان به فیلم مدام یادآوری می کردند که چنین فیلمی باید اکران شود؛ چرا که با وجود سوپراستار معروف و مشهورش می تواند گیشه را فتح نموده و پول آوری کند و به نحوی مدعی بودند که چنین فیلمی می تواند به چرخیدن چرخ صنعت سینمای کشور یاری رساند.

فارغ از اینکه چنین ادعایی تا چه حد کارایی دارد و اساسا قابل قبول است- بر فرض کارا بودن- و گذشته از اینکه فیلم «من و تو» جزو آثار نازل و غیر قابل دفاع سینمای ایران طی این سالهاست و شاید حتی اطلاق واژه فیلم بر آن چندان کار درست و به جایی نباشد، باید گفت دیگر گذشت آن زمانی که این شبه ستاره های سینمای ایران پول آوری می کردند و یا به قول دوستان، چرخ این سینما را می چرخاندند.

نگاهی به آمارها به روشنی گویای این نکته است که مردم دیگر روی خوش به این گونه فیلم ها نشان نمی دهند و حنای فیلمفارسی های مد روز دیگر رنگی ندارد و نمی تواند مردم را به سینما بکشاند و گذشت آن زمانی که نیش تا بناگوش در رفته جواد رضویان یا ادا و اطوارهای محمدرضا گلزار یا دلقک بازی های علی صادقی مردم را می خنداند یا نمی خنداند.

مردم از این همه تکرار و ابتذال و نازل کاری خسته شده اند و به معنای دقیق کلمه با این فیلم ها قهر کرده اند.

شاهدان عینی واقفند که برخی از این فیلم ها با هشت، نه نفر در سالن اکران می شود و اصلا دیگر به صرفه نیست؛ از هیچ جهت!

در واقع شاید بتوان گفت بهتر از نقد فیلمی مثل «من و تو» که اساسا چیزی برای نقد کردن به معنای دقیق و درست کلمه ندارد، توجه و آسیب شناسی این موضوع و پیدا کردن راه حلی برای آن است تا بلکه بتوان از این طریق کمکی به کلیت سینمای ایران کرد که اگر نبود کاتالیزور مقطعی و زودگذر «کلاه قرمزی و بچه ننه» در بحران های عجیب و غریب و متنوعش کماکان دست و پا می زد.

گرچه بی هیچ تردیدی هویداست که با اتمام موج «کلاه قرمزی» باز هم سینمای ایران خواهد ماند و تمام آن بحران های به ظاهر لاینحل که این موجودیت نحیف را به حالت احتضار درآورده است!
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار