دانشجویان موازین اخلاقی و شرعی را در دانشگاه‌ها رعایت کنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۹۶۹۴
فرمانده نیروی انتظامی آشتیان:

دانشجویان موازین اخلاقی و شرعی را در دانشگاه‌ها رعایت کنند

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان آشتیان گفت: دانشجویان باید ضمن تحصیل علم و دانش موازين شرعي و اخلاقي را در محیط‌های آموزشی رعایت کنند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اراک، زمانی روز گذشته در نشست توجیهی  دانشجویان دانشگاه آشتیان بیان داشت: دانشجویان باید با رعایت موازین اخلاقی و شرعی محیطی آموزشی مناسب برای اساتید و مسئولان دانشگاه فراهم کنند.
 
وی به وضعيت فرهنگي و اجتماعي شهرستان آشتیان اشاره کرد و گفت: ما از دانشجويان انتظار داريم با رعايت موازين شرعي و اخلاقي تعامل خوبي را با همكاران نيروي انتظامي داشته باشند تا بتوانيم محيط  آرام و امني را جهت تحصيل شما در اين شهرستان فراهم آوريم.
 
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان آشتیان در ادامه نیروهای انتظامی را برگرفته از همراهی مردم دانست و اظهار داشت: اگر پشتیبانی‌ها و حمایت‌های همه جانبه مردم از طرح‌های انتظامی نبود شاید هرگز این امنیت در جامعه برقرار نمی شد.
 
زمانی با اعلام اینکه نیروی انتظامی رویکرد جامعه محوری را در دستور کار خود دارد، تصریح کرد: افراد جامعه در هر پست و مقامی سرمایه‌های پلیس هستند.
 
وي با اشاره به شعار «سرمایه اجتماعی اساس اقتدار ماست»، گفت: سرمایه اجتماعی اساس مقبولیت نیروی انتظامی است و اقتدار به معنی خشونت یا بد رفتاری با شهروندان نیست.
 
فرمانده انتظامی آشتيان خدمت به مردم را ارزشمند و یک نعمت الهی دانست و افزود: خدمت به مردم در هیچ شغلی به اندازه خدمات نیروی انتظامی یافت نمی‌شود.
 
زماني مواد مخدر را یک معضل در جامعه دانست و ادامه داد: در جامعه ما مواد مخدر همچون گذشته یک آسیب اجتماعی نیست، بلکه یکی از سیاست‌های دشمن در جنگ نرم همین مواد مخدر است كه عليه دانشجويان و خانواده ها دنبال مي شود.

وی با تاکید بر توجه بیشتر خانواده‌ها بر آسیب‌های اجتماعی گفت: با دقت و جدیت بیشتری در محیط خانواده وارد عمل شویم و نظارت بیشتری کنیم؛ چرا که دوری و کناره‌ گیری از خانواده، افزایش فعاليت های بدنی، پرحرفی، دم دمی مزاج بودن و کاهش اشتها از دیگر ویژگی‌های رفتاری فرد معتاد به مواد مخدر است.

فرمانده انتظامی شهرستان آشتيان بيان كرد: در حال حاضر 200 نوع مواد مخدر در کشورهای مختلف وجود دارد و چند نوع مواد از جمله تریاک، حشیش و شیشه وارد ایران و مصرف می‌شود.
 
زماني با بیان اینکه مهم‌ترین عامل پیشگیری شیوع این معضل در جامعه، شناخت فرد مبتلاست، بيان کرد: برای شناخت فرد مبتلا به اعتیاد علاوه بر تست اعتیاد می‌توان با بررسی وضعیت جسمی، روانی و رفتاری فرد معتاد را تشخیص داد.
 
وي کاهش وزن، استخوان درد و تعریق را از ویژگی‌های جسمی فرد معتاد دانست و افزود: اضطراب و بی‌قراری، توهم و سردرگمی، بدبین بودن به افراد خانواده و داشتن اعتماد به نفس کاذب از ویژگی‌های روانی یک شخص مبتلا به اعتیاد است
 
فرمانده انتظامی شهرستان آشتيان در پايان گفت: همکاری و نقش اصلی خانواده‌ها در پیشگیری از اعتیاد  یک نوع جهاد و تکلیف است و با یک برنامه‌ریزی دقیق و نظارت نامحسوس، بالا بردن اعتقادات دینی و مهارت‌های زندگی می‌توان در این راه پیروز شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار