بازنگری 15 رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی در استان فارس
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۹۹۹۵
مسئول روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی فارس اعلام کرد:

بازنگری 15 رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی در استان فارس

مسئول روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی فارس با تأکید بر اینکه فارس بازنگری 15 رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی را انجام داده است، گفت: دانشگاه جامع به منظور توسعه آموزش های عالی و به قصد ارتقای دانــش تأسیس شده است.
فاطمه مرادی در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، با اشاره به فعالیت های علمی و آموزشی یک سال گذشته در دانشگاه جامع علمی کاربردی فارس بیان بیان اینکه نتیجه استعلام امور مدرسان واحد فارس  خاطرنشان کرد: با توجه به بازنگری بسیاری از دوره ها و دروس توسط مدیریت برنامه ریزی درسی دانشگاه، در واحد فارس تلاش شده است که متناسب با دروس بازنگری شده، مدرسان با صلاحیت اجرایی و عملی بالاتر بکار گرفته شود.
 
وی افزود: تهیه برنامه های درسی به عنوان نخستین رکن از نظام آموزشی باشد که و بر اساس استانداردهای صورت پذیرفته در محیط های آموزشی و متناسب با شرایط و مقتضیات محیطی صورت می گیرد.
 
مسئول روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی فارس با اشاره به اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز از سال 86 برای اولین بار شروع به بازنگری رشته ها نموده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اهداف و تغییر سیاست های دانشگاه مبنی بر مهارتی بودن رشته ها در سال 91 مجددا اقدام به بازنگری رشته ها گردیده است و در این راستا با توجه به نوع رشته های موجود در هر استان تعدادی از بازنگری رشته ها به استان ها محول شده است.
 
مرادی با تأکید بر اینکه استان فارس نیز بازنگری 15 رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی را انجام داده است، عنوان کرد: دانشگاه جامع علمــی کاربردی به منظور توسعه آموزش های عالی علمی کاربردی و به قصد ارتقای دانــش و ایجاد مهارت های لازم در سال 1373 تأسیس شد.
 
وی هدف از تأسیس این دانشگاه را فراهم کردن مشــارکت سازمان ها و دستگاه هــا برای تربیت نیروی انسانی متخصص مــورد نیاز بخش های مختلف دانست و اذعان کرد: به نحوی که فارغ التحصیلان این دانشگاه بتواننـد برای کاری که به آنان محول می شود دانش و مهارت لازم را کسب کنند.
 
مسئول روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی فارس اضافه کرد: این امر صرفا با داشتن مقاطع کاردانی و کارشناسی صورت می پذیرفت، اما با گذشت زمان و با پیشرفت تکنولوژی روز، در بین سازمان ها و تغییر سیاست های دانشگاه مبنی بر پذیرش دانشجویان غیر شاغل این نیاز احساس شد تا تا در عرصه رشته های تحصیلات تکمیلی گام بردارد.
مرادی اذعان کرد: با توجه به خطی مشی و سیاست های دانشگاه و مهارتی بودن نوع رشته های دانشگاه جامع می طلبید تا فعالیت های آن در حوزه های متفاوت از سایر دانشگاه ها باشد و از سال 90 کلیه اقدامات اولیه صورت پذیرفت.
 
وی فارس با بیان اینکه اخذ مجوز از دفتر گسترش وزارت علوم در مقاطع مهندسی فناوری ارشد و دکترای حرفه ای صورت گرفته، تصریح کرد: در حال حاضر در 11 استان برای اولین بار در سال 91 رشته های در مقطع مهندسی فناوری ارشد ارائه شده و از افتخارات استان فارس این است که جزء این 11 استان می باشد.
 
مسئول روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی فارس یکی از مهمترین اهداف در دانشگاه جامع فراهم آوردن مشارکت سازمان ها و دستگاه های اجرائی، تربیت نیروی متخصص با بهره گیری از ظرفیت های بخش های مختلف صنعت، کشاورزی، خدمات، فرهنگ و هنر دانست.
 مرادی خاطرنشان کرد: در این زمینه یکی از وظایف محوله به کلیه استان ها، شناسایی نیازهای آموزشی حوزه های شغلی در سطح منطقه ای همچنین اولویت دادن به اجرای دوره های آموزشی بومی و محلی در دانشگاه جامع علمی کاربردی می باشد.
 
وی گفت: استان فارس با توجه به دارا بودن پتانسیل های مناسب در حوزه های مختلف اعم از صنعت، کشاورزی و خدمات سعی کرده تا رشته های خود را با توجه به نیاز استان و بر اساس قابلیت های موجود ارائه کند و در حال حاضر 98 رشته در مقطع کاردانی و 36 رشته در مقطع کارشناسی و 2 رشته در مقطع مهندسی فناوری ارشد و در گروه های صنعت، کشاورزی، خدمات، هنر دایر می باشد.
 
مسئول روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی فارس در بخش دیگری از گفت و گوی خود با اشاره فعالیت های بخش پژوهشی این دانشگاه عنوان کرد: با توجه به رسالت های این دانشگاه که آموزش محور است، تعداد مقالات ارائه شده در سال گذشته در واحد استانی حدود 35 مقاله بوده است و 18 کنفرانس و همایش برگزار شده و 12 مقاله در ISC و 5 مقاله ISI که عمدتا مقالات اساتید بوده از جمله کارهای مهم پژوهشی می باسد.
 
مرادی همچنین تعداد کتب تاییده شده جهت چاپ را چهار مجلد دانست که دو کتاب آن به چاپ رسیدها ست و گفت: حمایت دانشگاه از دانشجویان استعداد درخشان در جهت ورود به دوره های بدون کنکور در مقاطع بالاتر بوده است که تعداد دانشجویان جذب این دانشگاه در کارشناسی ارشد حدود 24 نفر بوده است.
 
وی در پایان با بین اینکه حمایت از تألیفات دانشجویی در حد حمایت و فراهم کردن شرایط چاپ مقالات و کتاب بوده است،؛ تصریح کرد: در سال گذشته یک کتاب از طرف دانشجویان اقدام به تألیف شد که اقدامات لازم برای داوری آن از طرف واحد استانی انجام شد و پس از تایید داوری به مرکز جهت چاپ ارسال شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار