آمريكا كنفرانس نژادپرستي سازمان ملل را بخاطر انتقاد از صهيونيسم تحريم كرد
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از بي بي سي، آمريكا تلاش دارد كنفرانس نژادپرستي سازمان ملل را بخاطر انتقاد از رژيم صهيونيستي تحريم كند.
كاخ سفيد خواستار تغيير پيش نويس بيانيه كنفرانس نژادپرستي سازمان ملل در ژنو شده و از تحريم كنفرانس نژادپرستي ژنو و هر نوع كنفرانس مشابه در حمايت از رژيم صهيونيستي خبر داده است.
اين درحالي است كه رژيم صهيونيستي و كانادا نيز از تحريم نشست نژادپرستي سازمان ملل خبر داده اند.
يك هيئت آمريكايي از اوايل فوريه براي متقاعد كردن مقامات سازمان ملل براي تغيير مفاد بيانيه به ژنو سفر كرده است.
دنيا به خوبي آميخته بودن صهيونيسم با نژادپرستي را درك كرده است و آمريكا و رژيم صهيونيستي در كنفرانس نژادپرستي در سال 2001 نيز كه در دوربان آفريقاي جنوبي برگزار شد در اعتراض به بيانيه اين كنفرانس كه در آن صهيونيسم و نژادپرستي يكي اعلام شده بود، كنفرانس را ترك كردند.
بيانيه كنفرانس نژادپرستي دوربان در سال 2001، جنبش صهيونيسم را يك جنبش نژادپرستانه اعلام كرده بود./انتهاي پيام/