کد خبر:۲۱۱۸۹۵

آغاز به کار نخستین اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه علوم تحقیقات در حوزه دامپزشکی

دانشجویان دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات سومین اردوی جهادی خود را با گرایش دامپزشکی و با هدف ارتقای سطح سلامت و پیشگیری از بیماری‌های مشترک انسان و دام آغاز کردند.
آغاز به کار نخستین اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه علوم تحقیقات در حوزه دامپزشکی

دکتر پیام رازقی تهرانی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، ارتقای سطح بهداشت و درمان دام‌های روستاییان و ارتقای سطح سلامت روستائیان را از دیگر اهداف نخستین اردوی جهادی دامپزشکی عنوان کرد و گفت: دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر مشغول خدمت رسانی به مردم منطقه تایباد در استان خراسان رضوی هستند.

 

وی با بیان اینکه این اردو، سومین اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه علوم تحقیقات در 6 ماهه گذشته است، افزود: دو اردوی جهادی قبلی با اهداف عمرانی و فرهنگی در ایلام برگزار شد و این اردوی جهادی به صورت تخصصی ارتقای سلامت و پیشگیری از بیماری‌های مشترک انسان و دام را هدف خود قرار داده است.

 

رازقی همچنین گفت: سومین اردوی جهادی دانشگاه علوم تحقیقات با مشارکت فرمانداری، سپاه پاسداران، شبکه دامپزشکی منطقه تایبار و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تایباد برگزار شده است.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشکده دامپزشکی دانشگاه علوم تحقیقات از حضور 10 دانشجوی متخصص در این اردوی جهادی خبر داد و اظهار داشت: دو نفر از اعضای این گروه‌ جهادی عضو هیئت علمی و متخصص علوم درمانگاهی دامپزشکی و 8 نفر دستیار دوره دکتری تخصصی دامپزشکی هستند.

 

وی با اشاره به اینکه تایبار در منطقه مرزی شمال شرقی کشور واقع شده است، گفت: با توجه به اینکه میزان دام وارداتی به این منطقه زیاد است و از طرفی این منطقه از نظر پرورش دام و طیور مستعد است، امکان بروز بیماری‌ها افزایش می‌یابد، بنابراین مردم باید نسبت به ارتقای بهداشت و درمان دام‌ها و طیورشان آگاهی بیشتری پیدا کنند.

 

رازقی تاکید کرد: 10 دانشجوی متخصص دانشگاه علوم تحقیقات در مدت حضور خود 35 روستای منطقه تایبار را از لحاظ پیشگیری و درمان بیماری‌ها مشترک انسان و دام و آگاهی‌سازی مردم تحت پوشش قرار می‌دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار