کد خبر:۲۱۲۱۵۰
یک کارشناس طب قرآنی:

بی‌اهمیتی پزشکان به طب قرآنی باعث تدریس علوم غلط غربی در کشور اسلامی شده است

یک کارشناس طب قرآنی گفت: بی‌اهمیتی بعضی پزشکان و دانشجویان به طب قرآنی باید رفع شود، چراکه همین بی‌اهمیتی باعث شده که علوم گاها غلط غربی در یک کشور مسلمان و اسلامی تدریس شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، جلیل بابایی شب گذشته در همایش «زندگی سالم در پناه قرآن و عترت» که در حسینیه اعظم زنجان برگزار شد، گفت: توسل به قرآن و ائمه معصومین (ع) در کشور اسلامی ایران در دنیا بی‌همتاست و آیات و روایات شفابخش آنها نیز باید در امور درمانی کشور مورد استفاده قرار گیرد.

 

وی با تاکید بر اینکه داروهای شیمیایی پاسخگو و مرتفع‌کننده نیاز بیماران جهان نیست، ابراز داشت: اگر علم پزشکی روز پاسخگوی درمان تمامی امراض بود، امروزه دیگر شاهد گرایش بسیاری از مردم جهان به سوی داروهای گیاهی و طب سنتی نبودیم.

 

این استاد دانشگاه ادامه داد: با وجود گرایش افراد کثیری در جهان به سمت درمان از طریق طب سنتی و اسلامی، هیچ یک از این افراد به دنبال تعریف طب اسلامی-قرآنی نیستند؛ بلکه تنها به دنبال درمان بیماری خود بوده و با اصل طب و روش ارتباط چندانی برقرار نمی‌کنند.

 

بابایی تصریح کرد: هر چیزی که در دنیا آفریده شده است، به نفع بشر بوده و تأمین کننده نیازهای جسمی و روحی اوست، ولی به دلیل جدا شدن و دور ماندن از قرآن‌کریم به عنوان دفترچه راهنمای زندگی در دنیا، فرهنگ تغذیه و زندگی سالم را تغییر داده‌ایم.

 

وی افزود: همه مشکلات و بیماری‌های جسمی و روحی بشر منشأ خاصی در تغذیه انسان‌ها دارد، اما هنوز تغذیه‌ای کاملا سالم برای بشریت تعریف نشده است.

 

این کارشناس تغذیه و طب قرآنی گفت: بی‌اهمیتی بعضی پزشکان و دانشجویان به طب قرآنی باید رفع شده و این طب نیز مانند سایر علوم پزشکی مورد توجه دانشگاهیان قرار گیرد، چراکه همین بی‌اهمیتی باعث شده تا علوم گاها غلط غربی در یک کشور مسلمان و اسلامی تدریس شود.

 

بابایی با اشاره به اینکه گاهی درمان‌های پزشکی روز، روش‌ها و مدت درمان را پیچیده و طولانی می‌کند، ابراز داشت: علوم پزشکی روز با استفاده از منابع غربی در دانشگاه‌های جامعه اسلامی ما در حال آموزش است، در حالی‌که دین مبین اسلام، دفترچه راهنمایی برای تمام ابعاد زندگی انسان به نام قرآن به بشریت ارزانی داشته که درمان تمام بیماری‌های بشر در آن وجود دارد.

 

وی با اشاره به اینکه نظام جهان، نظام علت و معلولی است و هر اتفاقی دلیل خاصی دارد، تصریح کرد: تغییر فرهنگ تغذیه انسان، سبب ایجاد اضطراب‌های روحی می‌شود و این اضطراب و کشمکش‌های درونی، پدید آورنده‌ بیماری های مختلف در وجود انسان خواهند بود.

 

این مدرس علوم قرآنی 300 آیه در قرآن‌کریم را مربوط به تغذیه سالم دانست و یادآور شد: تنها، ملاک قرار دادن آیه 31 سوره اعراف و 24 سوره عبس در یک جامعه اسلامی، نه تنها تمامی بیماری‌ها را از بین خواهد برد، بلکه زندگی سالم و به دور از افسردگی را نصیب مردم آن کشور خواهد کرد.

 

بابایی در پایان عنوان کرد: یکی از بزرگترین نقشه‌های دشمن در جنگ تمام عیار با مسلمانان، تغییر عادات غذایی شیعیان حضرت علی (ع) است و توسل به قرآن کریم در علم، تغذیه و زندگی مسلمانان، این توطئه را خنثی خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار