اراده ايران و تركيه براي ارتقاي روابط دوجانبه فراوان است
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، دكتر محمود احمدي نژاد در ديدار بينالي يلدريم، وزير حمل ونقل و ارتباطات تركيه با بيان اينكه برنامه هاي گوناگوني براي سرمايه گذاري هاي مشترك به خصوص در بخش انرژي و حمل و نقل وجود دارد، تصريح كرد: ارتقاي روابط تا رقم بيست ميليارد دلار در سال براي دو كشور كاملا دست يافتني است.
وي افزود: مانعي براي توسعه همكاري بين دو كشور وجود ندارد و دو ملت بايد هميشه در كنار هم و مكمل هم باشيم.
رئيس جمهور خاطرنشان كرد: امروز اراده جدي در دو دولت براي توسعه روابط و توافقات و مذاكرات خوبي در زمينه گسترش هر چه بيشتر مناسبات دوجانبه صورت گرفته است كه بايد با قوت آنها را پيگيري كنيم.
بينالي يلدريم، وزير حمل و نقل و ارتباطات تركيه نيز در اين ديدار خواستار توسعه روابط تهران و آنكارا در بخش هاي مختلف شد و گفت: ايران و تركيه دو كشور بزرگ و داراي روابط تاريخي و ديرينه هستند و تعميق روابط دو ملت مي تواند تاثير به سزايي در ايجاد صلح و ثبات در منطقه داشته باشد./انتهاي پيام/