کد خبر:۲۱۳۲۵۶
وزیر راه:
1.5 میلیون واحد مسکن مهر در شهر و روستا افتتاح می شود
وزیر راه گفت: قصد داریم امسال تعداد 1.5 میلیون واحد مسکن مهر در بافت فرسوده، شهرهای زیر 25 هزار و بالای 25 هزار نفر و در شهر و روستاها افتتاح کنیم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، علی نیکزاد پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه چهار میلیون و 120 هزار واحد مسکن مهر در کشور در حال ساخت است، تصریح کرد: قصد داریم امسال تعداد 1.5 میلیون واحد مسکن مهر در بافت فرسوده، شهرهای زیر 25 هزار و بالای 25 هزار نفر و در شهر و روستاها افتتاح کنیم.
وی افزود: اگر این اتفاق مهم انجام شود تعداد 980 هزار واحد مسکن مهر شهری و روستایی برای سال آینده باقی میماند.
وزیر راه، جمعیت گیلان را طبق سرشماری سال 85 تعداد دو میلیون و 404 هزار نفر عنوان کرد و بیان داشت: این جمعیت در قالب 670 هزار خانوار و 670 هزار واحد مسکونی است.
نیکزاد با بیان اینکه 167 هزار واحد مسکونی در دولت نهم و دهم در شهرها و روستاهای گیلان در حال احداث است، گفت: 30 درصد مجموع مسکن موجود در گیلان در دولت نهم و دهم ساخته شده و قصد داریم تا پایان عمر دولت دهم تعداد واحدهای مذکور را به پایان برسانیم.
وی به افتتاح 68 هزار واحد شهری و روستایی در گیلان اشاره کرد و تصریح کرد: امسال میخواهیم 62 هزار واحد مسکن شهری، روستایی، بافت فرسوده و خودمالک را در گیلان افتتاح کنیم و در این صورت 37 هزار واحد برای سال آینده باقی میماند.
وزیر راه با اشاره به اینکه بالغ بر 12 هزار واحد مسکونی در بخش شهری و روستایی گیلان تا کنون افتتاح شده است، بیان داشت: تعداد 50 هزار واحد باقیمانده است.
نیکزاد بزرگترین سایت مسکن مهر گیلان را در رشت عنوان کرد و گفت: بالغ بر 30 هزار واحد مسکن مهر در رشت در دست ساخت است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.