به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، زینیوند روز گذشته در گردهمایی مسئولان ستاد بازسازی عتبات عالیات در دانشگاه های لرستان که در دانشگاه آزاد خرم آباد برگزار شد، گفت: با احتساب 30 هزار ورودی جدید، 140 هزار دانشجو در دانشگاه های استان تحصیل می کنند که از ظرفیت آنها برای جمع آوری کمک های بازسازی عتبات عالیات استفاده می شود.
وی افزود: علاوه بر شناسایی و سازماندهی دانشجویان اهل فن و دارای مهارت برای اعزام به عتبات عالیات در کشور عراق، با هماهنگی ستاد بازسازی عتبات عالیات در استان قبوض و قلک هایی برای جمع آوری کمک های مردمی بین دانشجویان استان توزیع خواهد شد.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی لرستان با اذعان به اینکه 40 نفر از دانشجویان دانشگاه های استان به عنوان مسئولان ستاد بازسازی عتبات عالیات در دانشگاه های استان آموزش های لازم را دیده اند، گفت: برای شروع کار در اربعین حسینی 40 نفر از دانشجویان استان در راهپیمایی نجف به کربلا شرکت می کنند.
زینی وند با تاکید بر اینکه دانشجویان بسیجی علاوه بر بازسازی عتبات عالیات در کشور عراق باید اثرگذاری فرهنگی را مدنظر قرار دهند، ادامه داد: دانشجویان اعزامی به عتبات عالیات باید فرهنگ ایثار و شهادت و فرهنگ مبارز با استکبار جهانی را به جوانان و مردم عراق منتقل کنند.
وی به هراس استکبار جهانی از پیوند فرهنگی دو ملت ایران و عراق اشاره کرد و متذکر شد: حرمین شریفین ائمه در کشور عراق بخشی از قدرت نرم ایران محسوب می شوند و تا می توانیم باید در توسعه حرم ائمه تلاش کنیم.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی لرستان در ادامه با اذعان به اینکه در عزاداری های مردم لرستان در ماه محرم متاسفانه شور بر شعور غلبه پیدا می کند، گفت: دانشجویان بسیجی ضمن شناسایی آسیب ها باید فرهنگ عاشورا را به خوبی برای مردن تبیین کنند.
لازم به ذکر است که در این مراسم حقی پور، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان لرستان ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این ستاد در بازسازی عتبات عالیات در کشور عراق بر ضرورت به کارگیری ظرفیت دانشجویان استان در این مسیر تاکید کرد.