کد خبر:۲۱۳۵۲۱
پژوهشگر موسسه پژوهشی حضرت امام(ره):

بشر امروز مشکلات زندگی خود را نمی شناسد

پژوهشگر موسسه پژوهشی حضرت امام (ره) اظهار داشت: یکی از مشکلات بشر امروز این است که اصلاً نمی داند مشکل دارد و گاهی هم نمی داند چه مشکلی دارد.
بشر امروز مشکلات زندگی خود را نمی شناسد

 

 

به گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» از قزوین، در نشست تخصصی «نقش و جایگاه شیطان در دنیای مدرنیته به ویژه ورزش» که صبح امروز و به همت بسیج دانشجویی دانشگاه و در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی برگزار شد، مهدی مشکی عضو هیات علمی گروه فلسفه ی موسسه ی پژوهشی حضرت امام (ره) با بیان تعابیری از نفوذ افکار شیطانی در دنیای مدرنیته ی امروز، به سوالات دانشجویان حاضر در جلسه پاسخ داد.

 

وی گفت: سوالی که امروز مطرح می شود این است که جهان امروز ما چه تفاوت هایی با دنیای قدیم دارد و این تفاوت در چه بخش هایی است و چه چیزهایی به زندگی بشر اضافه شده  و آیا این اتفاقات به سود بشر  یا به ضرر آن است.

 

مشکی با اشاره به کتابی به نام «خواب گردها »، که زندگی تعدادی از دانشمندان قرن 14 و 15 میلادی را بررسی می کند، تصریح کرد: برخلاف نویسنده ی این کتاب، معتقدم که تمام اختراعات و علوم تولید شده در جهان، آگاهانه بوده و با برنامه انجام شده و کسانی آن را هدایت کرده اند.

 

عضو هیات علمی گروه فلسفه ی موسسه ی پژوهشی حضرت امام (ره) افزود: متاسفانه ما در کشورهای شرقی، اسلامی و حتی غربی، جریان و شکلی از زندگی را پذیرفته ایم که اطلاعاتی در مورد آن ها نداریم و در همین راستا بسیاری از اندیشمندان و عالمان ما در خصوص جریان ها و پیشرفت های صورت گرفته درغرب دچار تردید و تناقض شده اند و در بسیاری موارد گفته ها و اندیشه های خود را زیر سوال برده اند.

 

مهدی مشکی خاطر نشان کرد: امروز ماهیت زندگی ما نسبت به گذشته تغییرات اساسی کرده است و فرهنگ و تمدن جدید بر افکار ما تسلط پیدا کرده که همین امر باعث بی توجهی ما نسبت به فرهنگ و تمدن قدیم خودمان شده است.

 

وی با اشاره به اضطراب های موجود در زندگی مدرن امروز گفت: متاسفانه انسان های امروزی آرامش لازم را ندارند و اضطرابی که تمدن غرب برای ما به ارمغان آورده زندگی مان را تحت تاثیر قرارداده و به همین دلیل است که بشر امروز حوصله ندارد فکر کند و  این اولین آفت جامعه ی ما است.

 

مشکی تصریح کرد: تمام دغدغه های انسان ها، مادی شده  و متاسفانه توجهی به روح نمی شود و هنگامی که خسته از دردهای روحی به روانشناس مراجعه می کنیم، او هم تنها دلایل جسمی را دنبال می کند و در این بین روح انسان به حال خود رها شده است.

 

عضو هیات علمی گروه فلسفه ی موسسه پژوهشی حضرت امام (ره)، عدم توجه به ارتباط روح با بدن را یکی دیگر از آفت های مدرنیته شدن دانست و ادامه داد: یکی از مشکلات بشر امروز این است که اصلاً نمی داند مشکل دارد و گاهی هم نمی داند چه مشکلی دارد.

 

وی ورزش را یکی از جنبه ها و دست آوردهای تمدن جدید عنوان کرد و گفت: ما باید مبانی دنیای مدرن را بشناسیم، چرا که خیلی از آن ها برای بشر مشکل ایجاد کرده است.

 

مهدی مشکی در خصوص پیشرفت های علمی اظهار داشت: ما دو جریان علمی داریم، یک جریان که علم را راهی برای رسیدن به قدرت می داند و دیگری جریانی که علم را مسیری برای رسیدن به حقایق جهان قلمداد می کند.

 

در پایان این نشست به سوالات دانشجویان پاسخ داده شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار