کد خبر:۲۱۳۶۹۷
محمدیان در اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان:

مسئولان مراقب باشند از رهبر انقلاب تذکر دریافت نکنند

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه‌ها گفت: از مسئولان انتظار می‌رود که در عید غدیر اختلافات خود را کنار گذاشته تا نیاز به تذکرات رهبرانقلاب نداشته باشند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام محمدیان در مراسم اختتامیه بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان که عصر امروز در مجتمع فرهنگی 13 آبان برگزار شد، گفت: هیچ نعمتی بالاتر از اُنس با قرآن نیست اگر کسی این نعمت را با نعمت‌های دیگر مقایسه کند در حق قرآن اجحاف کرده است.


رئیس نهاد رهبری در دانشگاهها افزود: وظیفه ما به عنوان دانشگاهیان اثبات مطلق قرآن به سخن‌های دیگر است و اینکه اثبات کنیم که این کتاب با همه سخنان دیگر متفاوت است و هیچ سخنی نمی‌تواند با آیات قرآنی برابری کند بنابراین این رسالتی است که امروز بر دوش ما است.


وی اضافه کرد: این برتری را می‌توان در علوم انسانی با تأکید بر پژوهش‌های انجام شده و اسلامی کردن علوم انسانی به وسیله آیات قرآنی اثبات کرد و ما معتقدیم که علوم انسانی بدون بهره‌گیری از آیات قرآنی به جایی نخواهد رسید.


محمدیان در ادامه سخنان خود با اشاره به نزدیکی عید غدیرخم گفت: از حاملان قرآنی انتظار می‌رود که در روز عید غدیر با اجرای عقد اخوت به گسترش صمیمیت در جامعه اسلامی کمک کنند.


وی اضافه کرد: ای کاش مسئولان در یک جلسه در عید غدیرخم دور هم جمع شده و عقد اُخوت بخوانند و اختلافات خود را کنار گذاشته تا نیاز به تذکرات مقام معظم رهبری نداشته باشند.


 رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها گفت: انتظار مردم این است که مسئولان شادی‌شان را به مردم هدیه دهند و اختلافشان را در خلوت خود نگه دارند.


 وی در پایان با تقدیر از سازمان بسیج دانشجویی در برگزاری بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان عنوان کرد: بسیج دانشجویی به خوبی و آبرومندانه توانست بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان را برگزار کند.

برچسب ها:
SNN.ir
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار