آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۴۱۶۴
با حضور هنرمندان و شاعران ایرانی و خارجی؛

سومین همایش بین‌المللی «باران غدیر» در نیشابور برگزار شد

سومین همایش بین‌المللی هنری ادبی «باران غدیر» روز گذشته با حضور جمعی از مسئولان اجرایی، هنرمندان و شاعران ایرانی و خارجی در تالار ادیب اداره فرهنگ و ارشاد نیشابور برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، ابراهیم جدکاره، معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری نیشابور روز گذشته در آغاز سومین همایش بین‌المللی هنری ـ ادبی «باران غدیر» که با حضور جمعی از مسئولان اجرایی، هنرمندان و شاعران ایرانی و خارجی در تالار ادیب اداره فرهنگ و ارشاد نیشابور برگزار شد، با اشاره به سابقه نیشابور در ایران قبل و بعد از اسلام تصریح کرد: این شهر نه تنها در زمان ظهور اسلام در ایران؛ بلکه در چند دوره تاریخی دیگر به عنوان پایتخت سیاسی کشور انتخاب شده است.


وی افزود: پرورش شخصیت هایی چون غزالی، ابوالفضل بیهقی و خواجه نظام الملک از دیگر افتخارات نیشابور است.


معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری نیشابور بیان داشت: توجه به فرهنگ و ادب غنی ایران اسلامی بدون توجه به شعرای نامی خطه نیشابور امکان پذیر نیست.


در ادامه سید جواد رفاهی، رئیس حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی نیز در این جلسه با اشاره به تلاش دشمن برای از بین بردن هویت شیعی و معارف اهل بیت(ع) گفت: اشاعه سیره اهل بیت (ع) و پرداختن به اشعار سایر قومیت ها که مضمونی با محوریت مدح اهل بیت(ع) دارند؛ از رویکردهای برگزاری چنین همایش هایی است.


در ادامه، عبدالخالق قادری از پاکستان با تشکر و قدردانی از مسئولان همایش باران غدیر، شعری در وصف حضرت علی(ع) به حاضران تقدیم کرد.


سپس بالرام شکلا، استادیار زبان و ادبیات سانسکریت و شاعر هندو، شعری به زبان شیوای فارسی در وصف حضرت علی(ع) قرائت کرد.


شاهرخ اورامی از کردستان و محمد ابراهیم لگزیان از نیشابور اشعاری در وصف حضرت علی(ع)، عید سعید قربان و غدیر به حاضران تقدیم کرد.
 

پس از آن گروه قوالی و موسیقی سنتی عابد مهرعلی‌خان از پاکستان به ارائه برنامه پرداختند.


در این همایش، دیاب یونس از لبنان با دین مسیحیت، دهر مندرنات از هندوستان، بالرام شکلا با مذهب هندو از هندوستان، سمیر فراج از مصر، محمد الهادی‌الغزی از تونس، عبدالخالق قادری از پاکستان، گروه هنری مهرعلی‌خان و شاعران ایرانی عباس براتی‌پور و شاهرخ اورامی حضور یافته بودند.


یادآور می‌شود، نویسندگان و هنرمندان ملیت‌ها و ادیان گوناگون از کشورهای هندوستان، پاکستان، مصر، تونس و لبنان از اماکن تاریخی و زیارتی نیشابور بازدید کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار