رئیس دانشگاه آزاد بابل گفت: دشمن سعی دارد از طریق جنگ نرم دنیا و مردم ما را به این باور نزدیک کند که نظام جمهوری اسلامی ایران توان مدیریت یک حکومت و جامعه و متحول کردن جهان را ندارد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، سید حسین ابراهیمیان صبح امروز در کارگاه آموزشی جنگ نرم که در دانشگاه آزاد بابل برگزار شد، با بیان اینکه جنگ نرم دارای ابعاد فرهنگی و سیاسی است، تصریح کرد: در جنگ نرم، مهاجم کاری میکند که طرف مقابل خواسته او را بدون مقاومت و با اختیار و اراده خود انجام دهد.
وی افزود: تأثیرگذاری در این جنگ از نوع غیرمستقیم است.
رئیس دانشگاه آزاد بابل با بیان اینکه در جنگ نرم اهداف میانی فراوانی برای تضعیف روحیه افراد جامعه مورد نظر تعقیب میشود، اظهار داشت: اعمال تاکتیکها و روشها در این نوع مبارزه، پس از تحقق سلسله اهداف میانی آن به کار گرفته میشود.
ابراهیمیان از تردید افکنی به عنوان یکی از این اهداف نام برد و گفت: برای رسیدن به این هدف، مهاجم دیدگاه ها، کارآمدی و رفتارهای طرف مقابل را مورد شک قرار میدهد.
وی افزود: در سایه این تشکیک فرد دچار خلاء فکری میشود و آمادگی برای نفی باورها و ذهنیات قبلی و پذیرش چیزهای دیگر به جای آنها فراهم می شود.
رئیس دانشگاه آزاد بابل خاطرنشان کرد: دامنه شک و تردید تا آنجا پیش میرود که طرف مقابل، از خودی و رسانههای خودی فاصله میگیرد و تشنه اطلاعات از منابع مهاجم میشود.
ابراهیمیان در ادامه اظهار داشت: انقلاب اسلامی ما همواره مورد انواع تهاجم شامل جنگ سیاسی، نظامی، روانی، سلاحهای نامتعارف بیولوژیک، تهاجم فرهنگی قرار داشته و اخیرا هم جنگ نرم به آن اضافه شده است.
وی تصریح کرد: دشمن سعی دارد از طریق جنگ نرم، دنیا و مردم ما را به این باور نزدیک کند که نظام جمهوری اسلامی ایران فاقد کارآیی در عرصههای مختلف است و مسئولان ما توان مدیریت یک حکومت و جامعه و متحول کردن جهان را ندارند.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: دشمن در برنامههای خود علیه کشور ما سعی دارد روحیه تردید، یأس و ناامیدی را به مردم تزریق کند؛ لذا باید ضمن هوشیاری تحت فرمان فرماندهی کل قوا و در راستای پاسداری از اندوختههایی که داریم اندیشههای خود را بارور کنیم.
ابراهیمیان ادامه داد: باید کارآمدی خود را تقویت و به رخ جهانیان بکشیم تا جلوی حرکات زیرکانه و فریبکارانه دشمنان را بگیریم.
وی با بیان اینکه جامعه هدف دشمن معمولا کشورهای تازه استقلال یافته و جهان سومی هستند، افزود: در سه دهه اخیر اتفاقات مشابهی در چند جهان شامل انقلاب گل رز گرجستان، انقلاب نارنجی اکراین، انقلاب لاله ای قرقیزستان و انقلاب کاج لبنان را شاهد بودهایم که با کمی تأمل و دقت میتوان مشاهده کرد سه کشور اولی تازه استقلال یافته بودهاند.
این استاد دانشگاه ادامه داد: نوپا بودن، نداشتن کارآمدی لازم در بخشهای مختلف، بیهویتی و عدم استقلال فکری درست، فرصت جولان را به دشمنان و ابرقدرتهای جهان داده و شرایط را برای پیشبرد اهداف شوم و پلید آنها مهیا کرده است.
ابراهیمیان با اشاره به اینکه کشورهای غربی با استفاده از آسیبهایی که در عرصههای مختلف یک جامعه وجود دارد خود را برای ایجاد جنگ نرم آماده میکنند، گفت: دشمنان با استفاده از عناصر قدرت نرمی که در اختیار دارند جامعه هدف را تسلیم امیال و اهداف خود میکنند.
وی گفت: نشان دادن اندیشههای متعالی برای افرادی که درگیر تبلیغات دشمن شدهاند، توجه به خدمات عمومی و راهکارهای پیشرفتهای اقتصادی و یک برنامه ایمنی کارشناسی شده برای عبور از جنگ نرم لازم و ضروری است.