آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۴۴۱۵
رئیس دانشگاه مازندران:

غدیر عصاره خلقت و نتیجه تمام ادیان الهی و خلاصه مکتب وحی است

رئیس دانشگاه مازندران گفت: بدون شک واقعه غدیر خم در اسلام را باید عصاره خلقت و نتیجه تمام ادیان الهی و خلاصه مکتب وحی دانست.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، احمد احمدپور ظهر امروز در همایش ملی «امامت، غدیر و مسائل عصر حاضر» که در سالن اجتماعات دانشکده علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه مازندران برگزار شد، اظهار داشت  استارت این همایش مربوط به مباحث و جلسات متعدد استانی است که با حضور آیت الله طبرسی، نماینده ولی فقیه در مازندران  برگزار شد و هدف از تشکیل آن باشکوه‌تر کردن بحث غدیر در دانشگاه‌ها است.
 
وی افزود: غدیر خم، تجسم عینی ولایت و امامت و چشمه همیشه جوشانی است که خداوند متعال ، نعمت خود را بر مسلمان تمام کرد .
 
احمدپور افزود: آنچه در غدیر رخ داده نتیجه زحمات 23 ساله پیامبر اسلام است که خط مشی آینده مسلمانان را رقم زد.
 
رئیس دانشگاه مازندران با بیان اینکه غدیر حقیقتی است که از امام علی (ع) شروع و به مهدی موعود ختم می‌شود، گفت: غدیر اتمام حجت است  برا ی آنهایی که بعد از پیامبر به دنبال هدایت بودند.
 
احمدپور ادامه داد: غدیر تنها واقعه تاریخی و نام یک سرزمین نیست، بلکه نقطه تلاقی کاروان نبوت با طلایه‌داران امامت است و چشمه‌ای است که تا پایان هستی می‌جوشد.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به آیات قرآن کریم تصریح کرد :در این روز به فرمان خداوند منان، پیامبر اعظم (ص) جانشین برحق خود را معرفی کرد .

احمدپور به شخصیت حضرت علی (ع) و ایثار و فداکاری های این امام همام (ع) در طول تاریخ اسلام اشاره کرد که هیچگاه نبی مکرم اسلام (ص) را در انجام ماموریت های الهیشان تنها نگذاشت .

وی با تأکید بر اینکه بدون شک واقعه غدیر خم در اسلام را باید عصاره خلقت و نتیجه تمام ادیان الهی و خلاصه مکتب وحی دانست ، غدیر را ثمره مهم نبوت و حساس ترین مقطع تاریخ اسلام و بشریت ذکر کرد که حافظ دین و عامل اصلی بقای آن است.
 
لازم به ذکر است، در این همایش90 مقاله کامل و 35 چکیده توسط دبیرخانه دریافت شد که پس از داوری 10 مقاله و 83 چکیده در قالب کتاب منتشر شد و همچنین همه آثار منتشر شده به صورت نسخه الکترونیکی نیز انتشار یافت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار