کد خبر:۲۱۴۷۶
رئيس دانشگاه پيام نور كشور:

بهره گيري از تجربيات دهه چهارم را در وضعيت بهتري قرار مي دهد

رئيس دانشگاه پيام نور كشور در جشنواره سراسري نوآوري و شكوفايي گفت: با بهره گيري از تجربياتي كه در سه دهه گذشته حاصل شد، مي توانيم وضعيت بهتري در آينده داشته باشيم.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از رشت، دكتر حسيني روز گذشته در جشنواره سراسري نوآوري و شكوفايي فرهنگي که در مجتمع خاتم الانبياي رشت برگزار شد،‌ با اشاره به دهه چهارم كه از سوي مقام معظم رهبري دهه عدالت و پيشرفت نامگذاري شده است، اظهار داشت: از آن جايي كه در اسلام توجه زيادي به علم و دانش شده است علم نبايد در حاشيه قرار گيرد، بلكه بايد مديريت شود تا روز به روز به پيشرفت هاي خود افزوده و نسبت به گذشته رشد كنيم.

وي افزود: بعد از انقلاب انحطاط و عقب ماندگي در عصر سلاطين در عرصه هاي مختلف با نفس گرم و ملكوتي حضرت امام از بين رفت و روحيه خودباوري و اعتماد به نفس در دل هاي مردم زنده و راه رسيدن به كمال براي مردم روشن شد.

حسيني در ادامه خاطرنشان كرد: امروزه ذخاير انرژي پاسخگوي مردم نيست و آنچه كه مي تواند حرف اول را بزند، نيروي انساني خلاق و با تجربه است.

رئيس دانشگاه پيام نور كشور انسان را خليفه و تجلي خداوند روي زمين معرفي كرد و افزود: اين انسان است كه مي تواند آفريننده و خالق بسياري از آثار باشد.

وي در ادامه اذعان داشت: نسل اول و دوم انقلاب وظيفه خود را انجام دادند و امروز نوبت نسل سوم است.

حسيني تصريح كرد: امروز خط مقدم، جبهه و جنگ نيست بلكه آزمايشگاه و مراكز تحقيقاتي عرصه جهاد است.

قائم مقام وزير علوم، جايگاه ايران در رشته نانو پزشكي را اول عنوان كرد و افزود: اين افتخار نشان دهنده آن است كه جامعه پزشكي كشور اهل حرف نيست بلكه اهل عمل است.

وي كسب علم و دانش را يك فريضه خواند و گفت: پرتاب ماهواره اميد كار جمعي بود كه باعث برانگيختن اعجاب همگان شد.

استاندار گيلان نيز در ادامه اين مراسم با اشاره به هفته دولت، اين هفته را به عنوان اكسير پيشرفت و كيمياي سعادت معرفي كرد و دانشگاه پيام نور را مركز و محور تحولات در همه امور دانست و گفت: اين دانشگاه توانسته نقش موثري در راستاي تاكيدات مقام معظم رهبري در جهت توليد علم ايفا كند كه اين پيشرفت و تحول را به طور روزمره در عرصه هايي چون ارائه مقالات متعدد، اختراعات و اكتشافات و نوآوري ها شاهد هستيم.

وي لازمه اختراعات و اكتشافات را وجود زمينه و بستر و انگيزه خدمت معرفي كرد و افزود: با وجود همه مشكلات بايد هوشمندانه كار كنيم و از تجربيات بشريت استفاده نماييم تا به كمال برسيم؛ زيرا براي بدست آوردن كمال همت بلند تزكيه نفس و روح بلند لازم است./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار