آمريكا و اروپا از منافقين به عنوان ابزاري براي فشار روي ايران استفاده ميكند
محمد عظيمي در گفتوگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، اظهار داشت: عملكرد منافقين در ايران، عراق و اقصي نقاط جهان ماهيت ضد انساني و تروريستي داشت و اين نكته بر سازمان بينالملل و حقوق بشر نيز پوشيده نيست.
وي افزود: قدرتهاي آمريكايي و صهيونيستي كه ماهيتي ضد ايراني دارند، درصدد برآمدند با تحريك اتحاديه اروپا براي حذف نام اين گروهك از فهرست سازمانهاي تروريستي در راستاي تطهير آنان از جناياتي كه مرتكب شدهاند، اقدام كنند.
عظيمي اذعان داشت: صهيونيستها با استفاده از ابزارهاي رسانهاي و قدرتهاي سياسي خود، مقامات آمريكايي و كشورهاي اروپايي را تحت فشار قرار دادند تا در تقابل با ايران قرار گيرند و از اين گروهك به عنوان اهرم فشار عليه ايران استفاده كنند.
سخنگوي جمعيت وفاداران انقلاب اسلامي تاكيد كرد: قدرتهاي آمريكايي و مجلس نمايندگان ايالات متحده و اروپا درصددند شرايط را به گونهاي فراهم كنند تا علاوه بر اين كه با اين گروهك به عنوان تروريست برخورد نشود، از كمكهاي مالي كشورهاي مختلف نيز برخوردار شود.
وي گفت: اوباما كه به ظاهر سعي در تغيير سياست خارجي خود در برابر ايران دارد و ميخواهد چهره منفوري كه از آمريكا در دوره رياست جمهوري بوش در جهان به ويژه كشورهاي خاورميانه تداعي شده است را بهبود ببخشد، بايد براي پيشگيري از منفور واقع شدن در جهان با اين گروهك ارتباط برقرار نكند./انتهاي پيام/