کد خبر:۲۱۵۲۷۰
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس:

در ماه محرم و صفر شب‌های شعر عاشورایی در دستور کار است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: در ماه محرم و صفر نمایش‌های آیینی، تعزیه‌ها، سوگواره‌ها و شب‌های شعر عاشورایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، احمد همتی امروز در نشست خبری گفت: عزاداری اباعبدالله را باید زنده نگه‌داشت و با تمام امکانات از نشر آن حمایت کرد.

 

وی افزود: اگر ملت ایران با توکل به خداوند متعال و توسل به ائمه اطهار و پیش از ملت‌های منطقه در مقابل ظلم و ستم قیام کردند، به برکت نام حسین‌بن‌علی(ع) بوده است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس بیان کرد: عزاداری اباعبدالله را باید زنده نگه‌داشت و با تمام امکانات از نشر آن حمایت کرد و برای لحظه لحظه مردم برنامه فرهنگی متناسب با این ایام تولید نمود تا تولیدات اصحاب فرهنگ و ادب و هنر در این ایام معنوی و حماسه ساز کربلا، عزت خاندان پیامبر گرامی اسلام(ص) و مقاومت و پایداری حضرت اباعبدالله را به مردم برساند.

 

همتی گفت: در جبهه جنگ نرم، طرفی پیروز است که برای لحظه لحظه مردم و جوانان در لایه‌های مختلف اجتماع برنامه فرهنگی داشته باشد.

 

وی بیان داشت: در مدتی که از مدیریتم در اداره کل فرهنگ و ارشاد فارس می‌گذرد، برنامه‌ها، کنگره‌ها و جشنواره‌های فرهنگی، هنری و مذهبی متعددی برگزار شده است که این روال ادامه پیدا می‌کند.

 

این مقام فرهنگی اضافه کرد: با تکریم و قدرشناسی از بسیاری از هنرمندان رشته‌های مختلف می‌توان آنها را دلگرم کرد و تولیداتشان را به سمت متعالی‌تری سوق داد.

 

همتی تصریح کرد: بر این اساس، برنامه‌های فرهنگی در راستای شاخص‌های نظام و تصمیمات دولت و مطابق با توانمندی انسانی و اعتباری در فارس ادامه می‌یابد.

 

وی گفت: هیچ‌گاه کار تعلیم و تربیت و فرهنگ‌سازی تعطیل‌ نمی شود و امروز نیز با توجه به بحث جنگ نرمی که علیه کشور جریان دارد، باید با کارهای فرهنگی به مقابله با آن برویم.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس بیان داشت: در ماه محرم و صفر نمایش‌های آیینی، تعزیه‌ها، سوگواره‌ها و شب‌های شعر عاشورایی زیادی در دستور کار است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار