کد خبر:۲۱۵۴۶۲
مدیرعامل مجمع خیرین تامین سلامت فارس خبر داد:

آغاز عملیات اجرایی ساختمان جدید بیمارستان اعصاب و روان محرری شیراز

مدیرعامل مجمع خیرین تامین سلامت استان فارس گفت: عملیات اجرایی ساختمان جدید بیمارستان اعصاب و روان محرری شیراز در زمینی به مساحت 40 هزار متر مربع در پنج طبقه و زیربنای 30 هزار متر مربع آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، علی‌اکبر رامجردی عصر امروز در حاشیه آغاز عملیات اجرایی ساختمان جدید و بهره‌برداری از بیمارستان اعصاب و روان محرری شیراز در جمع خبرنگاران بیان داشت: با توجه به فرسودگی و قدمت 50 ساله بیمارستان اعصاب و روان محرری، عملیات اجرایی ساختمان جدید و بهره‌برداری از اورژانس این بیمارستان آغاز شده است.

 

وی افزود: عملیات اجرایی ساختمان جدید بیمارستان اعصاب و روان محرری شیراز در زمینی به مساحت 40 هزار متر مربع در پنج طبقه و زیربنای 30 هزار متر مربع آغاز شده است.

 

مدیرعامل مجمع خیرین تامین سلامت فارس خاطرنشان کرد: این بیمارستان دارای بخش‌های درمانی، فضاهای ورزشی، تفریحی، محیط‌های کارگاهی و آموزشی است و با اعتباری بالغ بر 30 میلیارد تومان با کمک و همیاری خیران در حال احداث است.

 

رامجردی تصریح کرد: بیمارستان قدیم اعصاب و روان محرری در زمینی به مساحت 170 هزار متر مربع با 500 تخت مصوب و 417 تخت فعال، خدمات روان‌درمانی را به بیماران ارائه می‌کند. وی افزود: در این مرکز بیماران بیماری‌های افسردگی، مانیک، دوقطبی و اسکیزوفرنی پذیرش می‌شوند.

 

مدیرعامل مجمع خیرین تامین سلامت فارس اضافه کرد: مهم‌ترین مشکل بیماران این بیمارستان حضور بیش از 100 بیمار بدون صاحب بوده که سال‌های متمادی در این مکان بسر می‌برند و هزینه‌های نگهداری آنان بر دوش بیمارستان است.

 

رامجردی عنوان کرد: با احداث بیمارستان جدید اعصاب و روان در این مکان درمانی شاهد تسریع در روند بهبودی بیماران اعصاب و روان می‌شویم.

 

وی اذعان کرد: در راستای رفع کاستی و کمبودهای موجود، شاهد احداث و بهره‌برداری از اورژانس در این بیمارستان هستیم.

 

مدیرعامل مجمع خیرین تامین سلامت فارس خاطرنشان کرد: شروع به احداث ساختمان اورژانس این بیمارستان در دو طبقه و با زیربنای یک‌هزار متر مربع در تیر ماه سال گذشته با هزینه‌ای بالغ بر 700 میلیون تومان توسط ناصر منیری یکی از خیران استان فارس صورت گرفت، که با تلاش انجام شده شاهد بهره‌برداری از این مرکز هستیم.

 

رامجردی در پایان گفت: با ایجاد ساختمان اورژانس این بیمارستان امکان پذیرش شبانه‌روزی بیماران روحی، روانی و تمرکز ارائه خدمات درمانی و تسهیل در بستری و درمان میسر می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار