آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۵۵۷۴

آثار ارسالی آئین بزرگداشت حامیان نسخ خطی ارزیابی شد

469 اثر ارسالی به بزرگداشت حامیان نسخ خطی توسط هیأت داوران دبیرخانه ارزیابی شد.
آثار ارسالی آئین بزرگداشت حامیان نسخ خطی ارزیابی شد

به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»،در دوازدهمین آئین بزرگداشت حامیان نسخ خطی، تعداد 469 کتاب، مقاله پژوهشی، پایان نامه و طرح پژوهشی برای ارزیابی توسط کمیته داوری به دبیرخانه همایش ارسال شده است.

 

براساس این گزارش از این تعداد، 134 عنوان کتاب، 310 مقاله پژوهشی و 25 پایان نامه و طرح پژوهشی ارسال شده، که توسط هیات داوران مورد بررسی و داوری قرار گرفته است.

 

گروه های موضوعی ارزیابی توسط هیات داوران شامل دین، فهرست نویسی، علوم، تاریخ، انتشارات، نسخه شناسی، نگهداری و مرمت و فاکسیمیله است.

 

در دوازدهمین آئین بزرگداشت نسخ خطی از مولفان آثار برگزیده علمی مرتبط با نسخ خطی منتشر شده در سال 1390 اعم از کتاب، مقاله و پایان نامه و مرمت کاران نمونه و حامیان دیگرنسخه های خطی تقدیر  خواهد شد.

 

گفتنی است: دوازدهمین آئین بزرگداشت حامیان نسخ خطی 28 آبان ماه با حضور شخصیت های برجسته فرهنگی داخلی و خارجی در سالن همایش های مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار