به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، سعید سجادی دیروز همایش جنگ نرم ویژه اساتید دانشگاه پیام نور کهگیلویه و بویراحمد، به بررسی مفاهیم، فعالیت های محوری و عناصر جنگ نرم پرداخت و گفت: جنگ نرم از الگوهای تهاجمی دوران کنونی است که با شیوه های سنتی، تفاوت های ساختاری و ماهیتی دارد و به شیوه ها و ابزارهای نوین تاثیر گذار مجهز است.
وی به بررسی دیدگاه های مختلف در مورد جنگ نرم پرداخت و گفت: برخی جنگ نرم را توهم توطئه می دانند و برخی آن را پروسه ای طبیعی اما نظر ما این است که جنگ نرم پروژه ای سازمان یافته است که برای رسیدن به یک سری اهداف از پیش تعیین شده طرح ریزی شده است.
سجادی جنگ نرم را قالب شکن، دارای حرکتی آرام و تدریجی، نماد ساز، پایدار و بادوام و پرجاذبه و هیجان ذکر کرد و گفت: در جنگ نرم به خاطر چندوجهی بودن این جنگ از علوم و فنون مختلف استفاده می شود و حوزه های مختلف فکری، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و غیره مورد هجمه قرار می گیرد.
کارشناس ارشد جنگ نرم طرح ریزی و ترسیم نقشه تهاجم را از مهم ترین فعالیت های محوری در جنگ نرم عنوان کرد و گفت: این گونه طرح ریزی ها بیشتر در سفارت خانه های کشور مهاجم در کشور طعمه انجام می شود که دشمن در کشور ما با تشکیل پنج پایگاه در اطراف کشور سعی کرد به اهداف طراحی شده خود برسد که مهم ترین این پایگاه ها ، پایگاه دبی تحت عنوان دفتر ارتباطات با ایران بود.
وی به اماده سازی و به فعلیت رساندن نیروها برای به سرانجام رساندن جنگ اشاره کرد و گفت: یکی از جذاب ترین روش ها آموزش افراد مورد نظر در کشور سوم است که تحت پوشش برنامه های مختلف علمی و فرهنگی و غیره عناصر مورد نظر را دعوت کرده و مورد آموزش قرار می دهند.
سجادی دانشگاه ها و مراکز معرفتی را از جمله مهم ترین عناصر پیش برنده دشمن در جنگ نرم عنوان کرد و گفت: مقام معظم رهبری در تعبیری دقیق و ظریف دانشگاهیان را افسران جنگ نرم دانستند چون دشمن بخش اعظمی از توان و سرمایه خود را در دانشگاه ها برای استفاده از دانشگاهیان به عنوان ابزار ها و عناصر پیش برنده اهداف خود به کار گرفته است.