آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۶۷۷۸

بودجه اتحادیه اروپا تصویب نشد

گفت و گوهای سران کشورهای اروپایی درباره بودجه اتحادیه اروپا با شکست به کار خود پایان داد.
بودجه اتحادیه اروپا تصویب نشد

به  گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، رئیس یونانی شورای اروپا درباره اجلاس سران این شورای درباره بودجه هفت ساله این اتحادیه گفت، پیشرفت هایی در مذاکرات حاصل شد، اما توافقی صورت نگرفت.


یکی از ناظران درباره شکست مذاکرات گفت: «طرح بودجه اتحادیه اروپا بسیار بد تنظیم شده بود و هیچ یک از اعضا حاضر به کوتاه آمدن از مواضع خود در این خصوص نشدند. در حالی که رامپوی رئیس شورای اتحادیه اروپا برای تصویب بودجه ای معادل نهصد و هفتاد و دو میلیارد یورو برای هفت سال تلاش می کرد، دیوید کامرون خواستار کاهش هزینه های اتحادیه اروپا شد. کشورهایی چون هلند، سوئد و دانمارک نیز در مواضع با کامرون همسو شدند.


در حقیقت می توان گفت تفکرات ملی در این گردهمایی بر تفکر همکاری گروهی غلبه کرد. شورای اروپا در نهایت تصمیم گرفت ادامه گفت و گو ها درباره بودجه را در ماه ژانویه سال آینده برگزار کند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار