لزوم ترجمه نگاه راهگشاي ايران به مسئله فلسطين
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۷۰۵
يک فعال ضدصهيونيست ساکن بلژيک تاكيد كرد:

لزوم ترجمه نگاه راهگشاي ايران به مسئله فلسطين

يک فعال ضدصهيونيست ساکن بلژيک با بيان اينكه بايد نگاه راهگشاي ايران به مسئله فلسطين ترجمه شود، گفت: بايد جنبش رسانه‌اي چند زبانه براي تقويت نگاه ايراني به مسئله فلسطين در جهان گسترش يابد.

محمد العربي، يک فعال ضد صهيونيست ساکن بلژيک در گفت‌وگو با خبرنگار بين‌الملل «شبکه خبر دانشجو»، گفت: نگاهي که ايران به مسئله فلسطين دارد، نگاهي است که در اروپا و آمريکا و حتي جهان عرب وجود ندارد و اين نگاه بايد ترجمه شود.

اين فعال ضدصهيونيست مقيم اروپا ادامه داد: من کانال هاي مختلف تلويزيوني عربي، انگليسي، فرانسوي و ديگر کانال هاي رسانه اي را رصد کرده ام، اما در هيچ کدام از اين رسانه ها نگاه ايراني به مسئله فلسطين که نگاهي راهگشاست به چشم نمي خورد.

وي خواستار گسترش جنبش رسانه اي چند زبانه براي تقويت نگاه ايراني به مسئله فلسطين در جهان شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار