کد خبر:۲۱۷۲۳۶
عباسی در حاشیه مراسم یادبود شهید شهریاری:

ایران در زمینه راه‌اندازی راکتور و تولید رادیودارو مشکلی نخواهد داشت

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: در حال حاضر در ایران در زمینه راه‌اندازی تولید رادیودارو و راکتور هیچ مشکلی وجود ندارد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، فریدون عباسی در حاشیه مراسم دومین سالگرد شهادت مجید شهریاری که صبح امروز در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، گفت: کلیه فعالیت‌های هسته‌ای ایران تحت نظارت آژانس صورت می‌گیرد و ایمنی‌های هسته‌ای توسط آن نهاد نظارت و رعایت می‌شود. 
 
وی با اشاره به اینکه هیچ حادثه و اتفاق خاصی که بخواهد به مردم آسیب برساند واقع نشده است، افزود: حوادث کارگاه‌های هسته‌ای مانند هر کارگاه صنعتی دیگر اتفاقی عادی است و ما شاهد حادثه خاصی نبوده‌ایم. 
 
رئیس سازمان انرژی اتمی در خصوص ادامه مذاکرات کشور ایران با آژانس هسته‌ای اضافه کرد: تاریخ مذاکره همان 23 آذر ماه خواهد بود که طبق روال گذشته مسئولان آژانس با سرپرستی ناکارز، معاون آمانو به ایران سفر خواهند کرد و مذاکرات قبلی را ادامه می‌دهند و به نتیجه مشخص و قابل قبولی دست پیدا می‌کنند. 
 
عباسی تاکید کرد: در حال حاضر صفحات سوخت و تبدیل آن به مجتمع‌ها در کارخانه‌های اصفهان ادامه دارد و ظرفیت فعلی دو مجتمع سوخت در ماه است که قابل افزایش به 3 مجتمع نیز خواهیم بود. 
 
وی ادامه داد: در حال حاضر راکتور تهران بیش از 5 بسته سوخت نیاز ندارد و می‌تواند با آنها به کار خود ادامه دهد.
 
رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه در حال حاضر هیچ مشکلی در راه‌اندازی راکتور و تولید رادیودارو وجود ندارد، اظهار داشت: به تدریج سوخت‌های جدید جایگزین سوخت‌های مصرف شده خواهند شد. 
 
عباسی در پاسخ به حمله نظامی احتمالی صهیونیست‌ها به تاسیسات ایران گفت: اگر کشورهای غربی و صهیونیست‌ها فرصت داشتند و ما از خود ضعف نشان داده‌ بودیم به ایران حمله می‌کردند و تاسیسات ایران را از بین می‌بردند که اینگونه نبوده و از سایت‌های هسته‌ای ما به خوبی دفاع می‌شود. 
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر کشورهای غربی قصدی داشته باشند جمهوری اسلامی با قدرت و قوت لازم پاسخ آنها را خواهد داد. 
برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار