معاونت فرهنگی در تمامی دانشگاه‌ها تشکیل شده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۸۲۵۹
خواجه‌سروی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

معاونت فرهنگی در تمامی دانشگاه‌ها تشکیل شده است

معاون فرهنگی وزارت علوم در خصوص تشکیل معاونت فرهنگی در دانشگاه‌ها گفت: معاونت فرهنگی در تمامی دانشگاه‌ها تشکیل شده و به ثبات رسیده است.

خواجه سروی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص تشکیل معاونت فرهنگی  در دانشگاه ها گفت: تشکیل معاونت فرهنگی در دانشگاه ها در گام اول در دانشگاه های دولتی صورت گرفت و در گام دوم تمامی موسسات آموزش عالی در حوزه معاونت فرهنگی تعیین تکلیف شدند.

 

وی با اشاره به تغییرات اعمال شده در ادامه تشکیل معاونت فرهنگی در دانشگاه افزود: نحوه مدیریت معاونت فرهنگی، اختصاص بودجه فرهنگی مجزا به دانشگاه ها و همچنین جذب نیروی انسانی متخصص از جمله تغییراتی بود که در تمامی دانشگاه ها در یک سطح صورت گرفت.

 

معاون فرهنگی وزارت علوم در پایان یادآور شد: در حال حاضر اکثریت دانشگاه های بزرگ دارای معاونت فرهنگی مستقل هستند.

پربازدیدترین آخرین اخبار