کد خبر:۲۱۸۶۰۴
مشاور سیاسی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

سبک زندگی کمال‌جویانه مورد قبول اسلام است

مشاور سیاسی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم سبک زندگی مورد قبول اسلام را سبک زندگی کمال‌جویانه دانست و گفت: هدف این نوع سبک زندگی تسلط بر دنیا و آخرت افراد است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، حجت‌الاسلام سیدعبدالمجید اشکوری روز گذشته در هفتمین همایش استانی دفتر پژوهش‌های فرهنگی با عنوان «جایگاه سبک زندگی اسلامی در تمدن‌سازی نوین اسلامی» در دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان با بیان اینکه ایجاد تشکیلات گفتمانی بین نیروهای فرهنگی سراسر کشور برای فرهنگ‌سازی درون جامعه از اهداف این همایش‌ها است، تصریح کرد: محور فعالیت‌های فرهنگی این موسسه فرمایش‌های مقام معظم رهبری است و فعالیت‌های دفتر پژوهش‌های فرهنگی در راستای مفاهیم مطرح شده توسط مقام معظم رهبری به‌ویژه در موضوع سبک زندگی است که باید در جامعه مطرح ‌شود.

 

وی افزود: سبک زندگی بعضی افراد ناآگاهانه است که در آن فرد تسلطی بر دنیا و آخرت خود ندارد.
 

مشاور سیاسی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم یکی دیگر از سبک‌های زندگی بشر را سبک زندگی «سالوسانه» دانست و بیان داشت: در این سبک زندگی افراد با ظاهری معنوی به دنبال تسلط بر دنیا و اهداف دنیوی هستند که دارای راه و روش‌های متنوعی است.


اشکوری یکی دیگر از سبک‌های زندگی انسان را روش و سبک زندگی معنوی خواند و ادامه داد: این سبک زندگی دارای هدفی افراطی مانند صوفی‌ها به صورت دوری از اجتماع و یا به هدف لطافت روح است.


وی بسیاری از عرفان‌های نوظهور که در ایران نیز وجود دارند را ناشی از تفکرات این نوع سبک زندگی  دانست و گفت: سبک زندگی سکولار روشی دیگر از زندگی است که انسان‌ها در آن صرفا به دنبال تسلط بر دنیا هستند.


مشاور سیاسی جامعه مدرسین حوزه علمیه بیان داشت: در سبک زندگی پراکتیکال افراد به صورت همزمان به دنبال اهداف دنیا و آخرت هستند و به طور مثال انتظار دارند جامعه‌ سالم و قانونمند باشد؛ اما خود قوانین را رعایت نکنند و بتوانند از چراغ قرمز عبور کنند.


اشکوری سبک زندگی مورد قبول اسلام را سبک زندگی کمال‌جویانه نامید و تصریح کرد: هدف این نوع سبک زندگی تسلط بر دنیا و آخرت افراد است؛ اما آخرت و سعادت اخروی اولویت بیشتری دارد.


وی با بیان اینکه قرآن کریم پنج نوع سبک زندگی نخست را به عنوان فرهنگ جاهلیت معرفی می‌کند، گفت: قرآن کریم از سبک زندگی کمال‌جویانه به نام صراط مستقیم یاد می‌کند.


مشاور سیاسی جامعه مدرسین حوزه علمیه تاکید قرآن کریم را روی فرهنگ صراط مستقیم نامید و خاطرنشان کرد: وظیفه همه ماست که این سبک زندگی را در جامعه ترویج و نهادینه کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار