کد خبر:۲۱۸۷۲۵
مسئول سازمان بسیج اساتید گیلان:

دانشگاه ها متولی تربیت متخصصان و نخبگان در جامعه هستند

مسئول سازمان بسیج اساتید گیلان دانشگاه ها را متولی تربیت متخصصان و نخبگان در جامعه دانست.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، حسن حبیبی صبح امروز در مراسم افتتاح کانون بسیج اساتید موسسه آموزش عالی جابربن حیان رشت گفت: سازمان بسیج اساتید بر اساس رهنمود های رهبر فرزانه انقلاب و آیین نامه تاسیس آن در آذر ماه 1380 به تصویب شورای انقلاب فرهنگی رسیده است و اهداف متعددی را در دانشگاه ها دنبال می کند.

 

وی پیگیری دغدغه ها و رهنمود های رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در دانشگاه ها، دفاع از ارزش ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی  از طریق رصد و تبیین مسائل و رویداد ها، اجرای برنامه های معرفت و بصیرت افزایی، تعامل سازنده و همکاری با دیگر نهادها و دستگاه های فرهنگی دانشگاه ها  را از اهداف بسیج اساتید عنوان کرد و گفت: قشریت زدگی در حوزه فرهنگ از عناصر کلیدی در جنگ نرم است، دانشگاه ها متولی اصلی تربیت متخصصان و نخبه جامعه است و هرچقدر دانشگاه ها بتوانند نخبگان و عناصر متعهد و متخصص تربیت کنند، گامی موثر در پیشبرد اهداف نظام اسلامی برداشته اند.

 

مسئول سازمان بسیج اساتید گیلان گفت: بسیج اساتید با تمام توان و قدرت خود انحرافات فکری و فرهنگی را داخل فضای دانشگاهی رصد داشته و با همکاری اساتید ارزشی تدابیر لازم جهت مقابله با این  هجمه ها را لحاظ می کند و با تشکیل حلقه های علمی، کارگاه های آموزشی متعدد، شجره طیبه صالحین در راستای تقویت و تربیت نیروهای همطراز انقلاب خدمت رسانی می کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار