کد خبر:۲۱۸۸۸۰

مسابقات کاراته دانشجویان دختر دانشگاه‌های پیام نور در زنجان برگزار می‌شود

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه پیام‌نور زنجان از برگزاری مسابقات قهرمانی کاراته دانشجویان دختر دانشگاه‌های پیام نور سراسر کشور به میزبانی زنجان خبر داد.
مسابقات کاراته دانشجویان دختر دانشگاه‌های پیام نور در زنجان برگزار می‌شود

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، اصغر حاج‌علی‌اکبری تصریح کرد: مسابقات کشوری کاراته دختران از 27 تا 30 آذر ماه جاری به مدت سه روز و با حضور 22 استان از سراسر کشور در زنجان برگزار می‌شود.

 

وی افزود: ورزشکاران در این مسابقات در دو بخش کاتا و کومیته و در اوزان 50- ،55- ، 61- ، 68- و 68+ کیلوگرم به صورت انفرادی و تیمی به رقابت می‌پردازند.

 

معاون فرهنگی- دانشجویی دانشگاه پیام‌نور زنجان با اشاره به اینکه نفرات برتر این مسابقات نیز در المپیاد ورزشی دانشجویان پیام نور حضور خواهند داشت، بیان داشت: با تلاش مسئولان دانشگاه، میزبانی این المپیاد نیز بر عهده دانشگاه پیام نور استان زنجان خواهد بود.

 

حاج‌علی‌اکبری گفت: مسابقات قهرمانی کاراته خواهران پیام‌نور با همکاری و نظارت معاونت فرهنگی- ‌اجتماعی و اداره کل تربیت بدنی دانشگاه پیام‌نور کشور در مجموعه فرهنگی و رفاهی پیام زنجان برگزار می‌شود.

 

وی شعار این مسابقات را «ورزش برای ارزش، اخلاق‌مداری، قانون‌مندی، دوستی و همبستگی» دانست و پیش بینی کرد که بالغ بر 280 کاراته کار به همراه مربی و سرپرست در این رقابت ها حضور خواهند داشت.

 

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام‌نور زنجان ادامه داد: دبیرخانه مرکزی برای اطلاع‌رسانی و مکاتبات این مسابقات در سازمان مرکزی دانشگاه پیام‌نور کشور بوده و از طریق سایت اینترنتی اداره کل تربیت بدنی دانشگاه پیام‌نور کشور به آدرسsport.pnu.ac.ir قابل دسترسی است.

 

لازم به ذکر است، اخبار و اطلاعات لازم در زمینه برگزاری مسابقات قهرمانی کاراته خواهران پیام‌نور در سایت دانشگاه پیام نور زنجان نیز به نشانی www.zanjanpnu.ac قابل مشاهده می باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار