شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های استان قزوین در اعتراض به معرفی معصومه ابتکار به عنوان نماینده تشکل های دانشجویی در صدا و سیما بیانیه ای صادر کرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قزوین، در بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های استان قزوین در اعتراض به معرفی معصومه ابتکار به عنوان نماینده تشکل های دانشجویی در صدا و سیما آمده است: در بزنگاهی که برخی کشمکش های سیاسی بین مسئولان عالی رتبه نظام به دست آویزی برای معاندین این حکومت الهی مقتدر و در عین حال مظلوم مبدل گشته، اقدامات تعجب آور رسانه ملی در هموار کردن مسیر حرکت این موج شوم و در اختیار قرار دادن آنتن یکی از پربیننده ترین برنامه های سیما به افراد معلوم الحال که به اعتراف خودشان هیچ حد و مرزی را با جریان برانداز قائل نیستند، بار دیگر به استخوانی در گلوی دلسوزان انقلاب تبدیل شده است.
این بیانیه می افزاید: این روند که با دعوت از اصغرزاده و کواکبیان، چهره های هوچی گر و بی منطق رسانه ای آغاز شد، در ادامه راه و برنامه هفته گذشته با حضور معصومه ابتکار، شیفته بی چون و چرای سیاست های شرم آور تجزیه طلبان اصلاح طلب به اوج خود رسید.
این بیانیه تصریح کرده است: نکته قابل توجه در این برنامه که از آن با عنوان «مناظره» یاد شده بود، حضور فردی محافظه کار و خنثی در طرف مقابل بود که جز در پاره ای اظهار نظرهای عصا به دست در باقی موارد فقط مرجعی بود جهت تأیید سیاه نماییهای گستاخانه معاون دولت اصلاحات.
این بیانیه تاکید کرده است: اولا شرافت مردمان این مرز و بوم بسیار بالاتر از آن است که افرادی سست ایمان و سینه چاک امپریالیسم که روزی این شهروندان عزیز را «لشکر قابلمه به دستها» مینامیدند، به دفاع از حقوق به اصطلاح شهروندی که دیکته شده اربابان غربی آن هاست بپردازند و اساسا محل بحث همین جاست که این حقوق در چه زمانی پایمال شده است؟ آیا این مدعیان توسعه سیاسی نبودند که تمام هم و غمشان را معطوف ایجاد تنش سیاسی در بین نخبگان و فضاهای آکادمیک کرده و از قاطبه اقشار جامعه غافل شدند؟ثانیا خانم ابتکار که در زمان مسئولیتش با کپی برداری از مقالات دانشمندان دیگر، محصولی کاملا جعلی را به عنوان یک مقاله علمی منتشر کرد و آبروی مجامع دانشگاهی ایران را به بازی گرفت، چه حقی برای خود قائل بوده که این گونه از جانب تشکل های دانشجویی اظهار نظر کرده و فضایی را به تصویر میکشد که شبیهترین اوصاف به دوران ننگین دوم خرداد است؟
در این بیانیه تصریح شده است: آیا براستی ایشان افتضاح دانشگاه علم و صنعت، فجایع دانشگاه شهید چمران اهواز و اهانت رئیس جمهور وقت به دانشجویان معترض دانشگاه تهران با به کار بردن عبارت سخیف «آدم باشید!» را از یاد برده اند؟ واژه دانشجوی ستاره دار برای اولین بار کی و کجا مطرح شد؟ دستور عدم دخالت دیوان عدالت اداری در احکام صادره از سوی کمیته انضباطی دانشگاه ها، از سوی چه شخصی صادر شد؟
در ادامه این بیانیه آمده است: ثالثا عقیده ما بر این است که «از کوزه همان برون تراود که در اوست» و قطعا از خانم ابتکار و همفکرانشان انتظاری جز این نیست. اما انتقاد اساسی متوجه سازمان صدا و سیما و شخص جناب ضرغامی است که با گذشت سه سال از ابقای ایشان توسط مقام معظم رهبری آیا توانسته اند تا حدی مطالبات و نظر معظم له را تأمین کنند؟ در شرایط فعلی که جناح حق به زعامت ایران اسلامی و جناح باطل به سرکردگی آمریکای جنایتکار پنجه در پنجه یک دیگر انداخته و دلسوزان نظام میکوشند تا با اعتمادسازی در بین توده های مردم، جنگ نرم همه جانبه دشمن را خنثی کنند، القای فضای یأس و ناامیدی در جامعه و ارائه تصویری ناخوشایند از جمهوری اسلامی به دنیا آن هم از تریبون صدا و سیما تا چه حد قابل اغماض است؟
این بیانیه در پایان خاطرنشان کرده است: در روزگاری که متأسفانه نمک خوردن و نمکدان شکستن به رویه ای معمول در بین برخی مدیران کشور تبدیل شده و منویات راهگشای رهبر فرزانه انقلاب جامه عمل پوشانده نمیشود، بسیج دانشجویی به عنوان میعادگاه افسران جوان جبهه جنگ نرم، دفاع از آرمانهای اصیل انقلاب و عزت غیور مردان و زنان میهن عزیز اسلامی را بر خود فریضه دانسته و تا رساندن این امانت گران به صاحب حقیقی اش حتی یک گام از مواضع به حق ولی امر مسلمین جهان حضرت امام خامنه ای عقب نخواهد کشید.