هادی موقر در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، تصریح کرد: در کشورهای اروپایی فضا به جائی رسیده است که آنها به دنبال به چالش کشاندن دیگر کشورها و تحریم آنها برآمده و باعث بوجود آمدن مشکلات اقتصادی در آنجا میشوند.
وی تاکید کرد: پیشرفت علمی به همه ثابت کرده است که باعث ارتباط بیشتر علم با صنعت و بوجود آوردن صنعت های گوناگونی می شود و حتی ضامن پیشرفت فرهنگی نیز خواهد شد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد قوچان بیان داشت: نگاه به علم باید یک نگاه مولد باشد تا به تولید اقتصادی برسد، پس با برگزاری تریبونهای آزاد در سطح دانشگاه ها و برگزاری نشست های هماندیشی دانشجویان نظرات متفاوتی را ارائه خواهند داد که این همان علم کاربردی بوده و می توان از آنها استفاده کرد.
موقر ادامه داد: با توجه به اینکه رهبر معظم انقلاب سال جاری را «سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» نامیده اند باید فقط به عنوان یک شعار به آن نگاه نکرده و به آن جامعه عمل پوشاند؛ یعنی خروجی تولید ملی و استفاده آن حتی در سطح دانشگاه ها نیز عینیت پیدا کند.
وی با اشاره به این موضوع که باید تصور ما از اقتصاد یک اقتصاد اسلامی باشد، گفت: اقتصاد اسلامی یعنی اقتصادی که ریشه در جهانبینی توحیدی دارد و مقولههای مادی، معیشت و معنویت را در یک تفسیر و یک الگوی خاص دنبال میکند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد قوچان تصریح کرد: آنچه که از روایات و آیات ما برداشت شده، این است که اقتصاد در مفهوم اندیشه اسلامی یک مفهوم و مقوله توازنی هم در مقوله مادی و هم در مقوله معیشت است.
موقر بیان داشت: در تفکر اسلامی هر تلاشی برای ایجاد توازن در معیشت، امری اقتصادی محسوب میشود و این توازن، قلمروهای مختلفی دارد؛ از این رو در تفکر اسلامی اقتصاد برابر است با توازن در زندگی و معیشت و اقتصاد از این حیث، نوعی بینیازی است، یعنی باید به کمک توازنها نیازها را رفع کنیم.
وی گفت: باید در سطح دانشگاه ها به دنبال این موضع باشیم که مزایا و معایب اقتصاد دولتی و خصوصی چه چیزی است و چرا باید به سمت اقتصاد خصوصی برویم که باعث پیشرفت ما می شود.
عضو شورای فرهنگی دانشگاه آزاد قوچان تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی ماهیتا اقتصادی مردمی است، یعنی با ورود مردم به این عرصه جلوی مفاسد اقتصادی را گرفته و با حضور جوانان مؤمن و خلاّق ایران اسلامی در عرصهی اقتصادی قطعا تحولات مثبتی را در این عرصه شاهد خواهیم بود.
موقر خاطرنشان کرد: لقمه حرام مانند یک ویروس کشنده و خطرناک است که ایمنی دستگاه تشخیص و عملکرد افراد را بهکلی نابود میکند؛ بنابراین یکی از اهداف اساسی باید این باشد که مسیر لقمههای حرام و میزان آن را در اقتصاد کشورمان بررسی کرده و سپس با کانونهای آن بهشدت مقابله شود.